Un denuntator DNA, contract imens cu Aeroportul Otopeni! Iata toate detaliile

Postat la: 01.11.2018 11:42 | Scris de: ZIUA NEWS

Un denuntator DNA, contract imens cu Aeroportul Otopeni! Iata toate detaliile

Contract banos obtinut de compania Romprest. Aeroportul Henri Coanda din Otopeni va plati o suma frumusica pentru servicii de salubritate.

"Romprest , companie patronata de controversatul om de afaceri Florian Walter, va castiga peste 1,4 milioane de euro, in baza unui contract de prestari servicii parafat la mijlocul acestei luni. Este vorba despre amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a plantelor decorative de interior, de la Aeroportul International "Henri Coanda" din Otopeni.

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti a atribuit, prin licitatie deschisa, in data de 18 octombrie, un contact in valoare de 6.567.491,8 lei cu TVA (1,46 de milioane de euro), avand ca obiect achizitia de servicii de amenajare si intretinere a spatiilor verzi exterioare si a plantelor naturale decorative de interior. Este vorba despre servicii de elagaj de arbori si tunderea gardurilor vii, de servicii de ierbicizare si de insamantare, de aranjamente florale, de sadit arbori si alte plante, afacere care a fost gandita inca din 26 aprilie anul curent.

In trecut, Florian Walter a facut, insa,obiecul unui dosar instrumentat, initial, la DNA, structura centrala, de catre procurorul Mihaela Iorga Moraru. Ulterior, acest dosar a fost preluat de catre DNA Ploiesti, celebra "unitate de elita" condusa de Lucian Onea. In aceasta noua situatie, Walter a denuntat-o, anul trecut, pe Mihaela Iorga Moraru, la cererea procurorilor de "elita", care au pus-o sub invinuire intr-un dosar privind favorizarea faptuitorului".

loading...