Trump spune că arestarea sa de marți vizează predarea valizei cu butonul nuclear

Postat la: 20.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Trump spune că arestarea sa de marți vizează predarea valizei cu butonul nuclear

Președintele Donald J. Trump i-a cerut generalului Eric M. Smith să NU intervină marți, cu excepția cazului în care Deep State și procurorul de Manhattan Alvin Bragg au un motiv ascuns care nu are legătură cu povestea legată de plata prostituatei Stormy Daniels. "În fapt încercarea Deep State este de a-l obliga pe Trump să renunțe la un obiect care nu mai este în posesia lui, cum ar fi valiza cu butonul nuclear care deține codurile de lansare ale triadei nucleare a Statelor Unite", notează presa americană pro-Trump.

În fapt înainte de a părăsi Casa Albă în 18 ianuarie 2021, Trump a invocat conform Constituției USA, Insurection Act din 1807, prin care a cedat autoritatea țării, armatei USA, invocând vremuri de criză națională, cum ar fi o preluare a statului profund. În acest mod a transferat codurile nucleare generalului Berger, care, după ce a demisionat din funcția de comandant White Hat (n.n. grupare militară americană aflată de partea lui Trump), în ianuarie 2023, le-a transferat la rândul său generalului Eric Smith.

The Deep State, a declarat o sursă din biroul generalului Smith pentru presă, a amenințat în mod repetat White Hats să predea codurile sau vor fi repercusiuni. „Desigur, este doar un scenariu ipotetic, dar imaginați-vă dacă l-ar aduce pe Trump într-o cameră neagră și acolo ar fi Lloyd Austin și generalul Milley, dușmanii săi de moarte. Avem situații neprevăzute în cazul în care lucrurile merg prost", spun pentru presă surse militare.

Sursele au precizat că Trump și generalul Smith au vorbit pe larg recent pentru a pune la punct eventualitățile teoretice și pentru a formula răspunsuri la trădarea Deep State. White Hats, a adăugat el, va avea o forță plasată atât în Palm Beach, cât și în Manhattan, dar vor fi incognito și gata să vină în apărarea lui Trump dacă generalul Smith va da ordinul. Când a fost întrebat ce unități - Forțe Speciale, Rangers, Delta Force, Marinei etc. - avor fi prezente, el nu a detaliat, dar a spus: „Cei mai buni pe care îi avem". El a sugerat că Trump ar avea o modalitate de a semnala White Hats.

Și când a fost întrebat dacă un astfel de „semnal" ar împiedica Statul Adânc să-l facă aretat pe Trump sau să-l înlocuiască cu un impostor sau o clonă programată, el a spus: „Nu poate să dispară Trump. Este o figură prea proeminentă. Ar declanșa un război civil. Uite, Deep State a încercat să-l trimită pe Trump la închisoare de ani de zile, dar nu au nimic cu ce să-l acuze, așa că folosesc porcăria asta Stormy Daniels pentru că ei cred că îl va răni. Au greșit. Acest lucru îi va stimula pe oameni să-l susțină pe Trump și să facă din întoarcerea sa oficială la președinție din 2024 un lucru sigur." (M.G.G.)

loading...
PUTETI CITI SI...