Toate datele despre femeia incinerată pe marginea drumului: Cu ce se ocupa, de fapt, după ce se spusese că se prostitua. Rudele victimei vin cu detalii

Postat la: 08.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Toate datele despre femeia incinerată pe marginea drumului: Cu ce se ocupa, de fapt, după ce se spusese că se prostitua. Rudele victimei vin cu detalii

Mihaela-Sabina Mircea, femeia omorâtă și incinerată într-o valiză, pe marginea unui drum dintre localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, provenea din localitatea Buftea, județul Ilfov.

Mama ei a lucrat la aeroportul Henry Coandă, în timp ce una dintre bunici ar fi fost educatoare. Mihaela-Sabina Mircea a născut, în urmă, cu 8 ani, un băiețel cu handicap. S-a mutat alături de tatăl copilului, însă acesta nu a vrut să își recunoască fiul și a părăsit-o. Sabina a rămas, în continuare, în casa concubinului său, plecat la muncă în Anglia, alături de părinții acestuia.

Deși s-a spus că lucra ca barman într-un club din București, femeia incinerată era, de fapt, angajata unui salon de masaj erotic din zona Unirii din Capitală. Surse din cadrul familiei concubinului său spun că ea obișnuia să se întâlnească, în particular, cu unii dintre clienți, pentru a câștiga bani în plus, necesari pentru creșterea copilului. Copilul ei ar fi trecut pe numele unui turc, care îi plătea și o alocație. Scopul: dobândirea cetățeniei române de către individ.

Procurorii spun că există suspiciuni că cel care a ucis-o i-ar fi solicitat să întrețină activități sexuale orale cu el și s-ar fi urcat cu picioarele pe pieptul ei, rupându-i astfel o coastă. Anchetatorii au anunțat că atunci când va fi găsit, criminalul va fi pus sub acuzare pentru omor calificat și profanare de cadavre. De asemenea, ei au explicat că cercul de suspecți s-a restrâns mult în urma identificării victimei și audierilor ce au urmat după identificare.

Cum au identificat-o politistii

Deși trupul era carbonizat în proporție de 90%, degetele de la o mână au rămas intacte, astfel că polițiștii criminaliști au putut să ridice amprente și astfel au găsit-o pe tânăra de 32 de ani în baza de date a Poliției, ei luându-i-se amprentele în urmă cu câțiva ani, când fusese acuzată de furt. Tânăra a fost ucisă vineri noapte, 30 octombrie 2020, pe DN 6, pe marginea drumului, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Familia tinerei care a fost ucisă și incinerată pe marginea drumului în Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, vin cu detalii cutremurătoare despre modul în care ar fi fost tratată de poliție. Rudele au povestit că au mers în urmă cu trei luni la Poliţia din Pantelimon pentru a o da dispărută pe Mihaela Sabina Mircea, însă au fost informaţi în urmă cu o săptămână de anchetatori că tânăra a fost dată în urmărire generală.

Sanda, o rudă din familia tinerei, a declarat că Sabina nu a mai trecut pe acasă de şase luni, lăsăndu-şi fiul de opt ani în grija familiei. "Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală", a precizat femeia.

Oamenii spun că, de atunci, nu au mai primit nicio veste de la Sabina şi au mers la Poliţie pentru a anunţa dispariţia. "S-a dus sora mea cu o fotografie, cu copie după buletin, şi au dat-o dispărută. Cei de la Poliţie i-au cerut un număr de telefon, ori noi nu aveam niciun număr de telefon. Ce mai vorbeau copiii cu ea pe Facebook", a mărturisit ea. Mai mult, rudele au apelat la asistenţii sociali de la Protecţia Copilului pentru ca fiul Sabinei să fie îngrijit de autorităţi.

Rudele acuza politia ca nu a cautat-o cand a disparut

"Copilul este la noi pentru că nu aveam unde să-l ducem. Au venit de la Asistenţa Socială să-l ducem la Protecţia Copilului să-l lăsăm acolo şi ne-a spus că nu putem să-l lăsăm până când nu vine maică-sa, să vedem ce se întâmplă cu ea", a mai precizat Sanda. Familia Sabinei acuză Poliţia că nu a căutat-o pe tânără. "Acum acum o săptămână, au venit după trei luni de zile, ne-au spus că au dat-o în urmărire generală", a continuat femeia.

Familia tinerei spune că nu ştiu absolut nimic despre ce s-a întâmplat cu Sabina. "Au venit şi au luat nişte probe ca să le verifice. Ne-au lăsat nişte documente. Am fost şi am dat declaraţie. Nu ne-a spus că e decedată, nu ne-a spus nimic", a menţionat Sanda. Sabina lucra la un salon de masaj din Bucureşti şi avea un copil cu un turc. Potrivit rudelor, Mihaela Sabina Mircea lucra "undeva pe la Unirea".

"I-am spus să vină acasă pentru că copilul se simte rău. A spus că o să vină, e măritată", a mai spus femeia. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe care oamenii au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni. "Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă", a mai precizat Sanda.

Mesajele pe care femeia le primea de la prietene

Femeia de 32 de ani și-a părăsit copilul în urmă cu câteva luni, la casa părinților fostului său concubin. Prietenele ei i-au trimis mai multe mesaje, în ultimele zile, pe 3 și 4 noiembrie, în care o informau că angajați de la Protecția Copilului vor să îi ia copilul.

"Vino sa iei băiatu ca a venit protecția și dacă nu vi sa al iei în 4 zile vine și al baga la cămin. Te scote și din drepturi a zis protecția copilului", i-a transmis una dintre prietene pe pagina de Facebook, fără să știe că este moartă. "Tei maritat da de copil ai uitat ne ducem la Interpol ca ai abandonat copilul Mircea Sabina", i-a scris alta. "Îi e dor la baiat de tine fa... Pupă într-una pozele tale a venit protecția copiluiu de 2 ori pana acum vino repede acasă", e un alt mesaj postat de o altă cunoștință de-ale femeii.

loading...
PUTETI CITI SI...