Tentativa lui Daniel Chitoiu de a-si recupera controlul asupra contractelor Transelectrica

Postat la: 26.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Tentativa lui Daniel Chitoiu de a-si recupera controlul asupra contractelor Transelectrica

Scriam saptamana trecuta despre cum incearca Daniel Chitoiu sa-si tot puna oamenii - unii aflati inca in pozitii-cheie pe la societati importante de stat - in noua structura de forta a PNL. Dadeam mai multe exemple atunci si despre legatura ca re se face cu liberalii.

Una dintre manevre este si incercarea lui Adrian Volintiru de la Romgaz sa se inscrie si sa penetreze PNL, ca sa-si asigure inumitate pentru vechile si noile contracte. Astazi vorbim despre o noua tentativa a lui Chitoiu de a-si plasa un om cheie in structurile guvernamentale, pentru controlul la Hidroelectrica si Transelectrica, prin Manuela Petronela Olteanu-Stan, un personaj din umbra care actioneaza si ca sef al CA al Romgaz. Tentativa nu a fost incununata de succes din pricina CV-ului madamei respective si blocajului la Secretariatul Guvernului, ceea ce l-a enervat la culme pe Chitoiu, ne zic sursele.

Foarte ciudat este că aceasta Manuela Petronela Olteanu-Stan, care reprezinta interesele 100% ale lui Daniel Chitoiu, fost director general al Direcţiei juridice AVAS, deși angajat Hidroelectrica - funcție de bază - a fost detașată la Secretariatul General al Guvernului în calitate de consilier personal al Secretarului General, conform CV, din 2008-prezent, deși în urmă cu aproximativ 40 zile își desfășura activitatea la Departamentul Juridic din cadrul Hidroelectrica.

Mai mult, dovada ca e o minciuna in CV, care ascunde data de la care își desfășoară activitatea la Secretariatul General al Guvernului, este confirmată de faptul că Antonel Tănase - Secretar General - este numit în această funcție odată cu Guvernul Orban 1, Noiembrie 2019, iar Manuela Petronela Olteanu-Stan nu putea avea aceeași consilieri ca și Guvernul Viorica Dancilă.

Astfel aceasta nu putea activa la Secretariatul General al Guvernului fără semnătura lui Antonel Tănase, același care a insistat acum câteva săptămâni ca Manuela Petronela Olteanu-Stan să fie numită și în CA-ul de la Transelectrica pentru a se asigura că "echipa ALDE" primește contracte în continuare. Nu a putut face asta deoarece au constat că Manuela Petronela Olteanu-Stan ar fi în conflict de interese cu Adrian Volintiru, la Romgaz, acolo unde doamna in cauza este presedinte al CA. Ca atare, așteptăm cu interes noul membru "mascat" al ALDE care va ajunge la Transelectrica să vegheze la bunul mers al contratelor noi și vechi.

loading...
PUTETI CITI SI...