Tandemul Băluță-Goleac îi batjocorește pe cetățeni, pe banii lor

Postat la: 08.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Tandemul Băluță-Goleac îi batjocorește pe cetățeni, pe banii lor

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, vrea ca din banii comunității să plătească incompetență conducerii ADP sector 4. El spune că primăria îi va despăgubi pe cetațenii ale căror mașini au fost avariate de copacii căzuți în urma unei ploi înghețate. În realitate nu este decât o altă minciună, servită de edil locuitorilor sectorului 4.

"Conducerea ADP-ului trebuie să plătească din buzunarul propriu pentru mașinile avariate în sectorul 4, sau sa plece acasa! După ce, pe parcursul anilor 2017-2018, conducerea ADP sector 4 a ignorat miile de cereri de toaletare a arborilor, iată că acum locuitorii sectorului 4 sunt obligați să plătească efectele lenei și incompetenței acesteia", a declarat consilierul local Răzvan Sava. În ultimii ani, locuitorii sectorului 4 au depus nenumărate cereri, solicitând tăierea sau toaletarea unor arbori care puneau în pericol inclusiv viața oamenilor. Evident ca, ADP-ul nu a schițat nici un gest în a da curs solicitărilor. Drept consecință, la primul fenomen meteorologic extrem, incompetența conducerii societății aflate in subordinea Primăriei a dus la avarierea a zeci de autoturisme, aflate pe domeniul public. Multe dintre locurile unde au căzut, pe autoturisme, copacii, sunt chiar parcările pe care oamenii le plătesc la ADP.

Nici nu este de mirare dacă ținem cont de "abilitățile" directorului general al SC ADP SA sector 4, Marian Goleac. Acesta, un simplu ospătar, şi-a falsificat diploma de Bacalaureat (neavând bac-ul nu se putea inscrie la facultate), obținând la nivelul anilor 2000, două licenţe la vestita „fabrică de intelectuali" de la Universitatea Oradea. Aceasta era condusă pe atunci de rectorul Teodor Maghiar, trimis ulterior în judecată și condamnat pentru înşelăciune, fals şi uz de fals, după ce s-a descoperit că unitatea de învăţământ dădea pe bani diplome şi titluri academice unor studenţi care nu treceau nici măcar o zi pe la cursuri. Abia aici apare "geniul" acestui individ. Nu este ușor lucru, ca în timp ce era angajat în Primăria sector 4, Goleac urma, la zi, două facultăți tocmai la Oradea. Aproape 20 de ani, acest personaj a deținut și încă deține funcții de conducere în administrația locală a sectorului 4, grație și faptului că este finul lui Cristian Popescu Piedone. În ultima perioadă, "capacitățile" sale, plus cardășia cu Clanul Sportivilor și afacerile oneroase din sector, l-au propulsat pe lista de consilieri locali ai PSD, poziție la care a renunțat, pentru a prelua "fabrica de bani", numită ADP. Din postura sa, a comandat un post de Director Executiv al Poliției Locale Sector 4, fiului sau Antonio, iar soției Nicoleta-Matilda un "binemeritată" sinecură de Subprefect al Capitalei. Și că ADP-ul merge ca "uns", o astfel de "eminență" a fost retribuită pe măsură, cu un salariu lunar de 4.500 de euro, adică mult peste remunerația președintelui României.

"Propunerea primarului Băluță de a despăgubi toți proprietarii de autovehicule aflate pe domeniul public al sectorului 4 și avariate în urma fenomenelor meteo din perioada 25-27 ianuarie 2018 este de fapt o mascare a incompetenței conducerii ADP. Banii folosiți ca despăgubiri sunt bani de la bugetul local, deci ai locuitorilor sectorului 4. De ce să plătească ei pentru că cei din conducerea ADP-ului nu au avut chef să muncească în ultimii 2 ani? În consecință, solicit primarului sectorului 4 să demită conducerea ADP și să se îndrepte în instanță, pentru recuperarea prejudiciilor, împotriva celor care nu și-au făcut treaba conform legii", a conchis consilierul Răzvan Sava.

loading...
PUTETI CITI SI...