SUA finanțau cercetarea COVID-19 înainte ca SARS-COV-2 să apară - documente virale!

Postat la: 13.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

SUA finanțau cercetarea COVID-19 înainte ca SARS-COV-2 să apară - documente virale!

Datele publicate pe site-ul USAspending.gov, care arată, oficial cum sunt cheltuiți banii publici în Statele Unite, au scos la iveală detalii șocante despre Covid-19.

Astfel, aflăm că Departamentul pentru Apărare al SUA a finanțat cercetările privind Covid-19 din 2019, când încă noul coronavirus nu apăruse și nici nu fusese "botezat" de Organizația Mondială a Sănătății. Același site arată și numeroase finanțări către laboratoarele din Ucraina, într-un program de reducere a amenințărilor biologice.

Pe site-ul USAspending.gov, preluat de national.ro, care transparentizează toate cheltuielile publice, se arată că în SUA s-au cheltuit până în prezent peste 4 trilioane de dolari pentru Covid. La rubrica de contracte ale Departamentului de Apărare, apare firma Black & Veatch Special Projects Corp, care a primit un contract de 77 milioane de dolari. Foarte interesant este că unul dintre subcontractorii firmei americane, Labirint Global Health INC, primește, în 12 noiembrie 2019, 369.000 de dolari pentru un proiect intitulat SME Manuscript Documentation and Covid 19 Research. Asta în condițiile în care Organizația Mondială a Sănătății a denumit noul coronavirus "Covid-19" abia în februarie 2020, iar primele cazuri de SARS-Cov-2 au apărut abia în decembrie 2019 în Wuhan.

Potrivit expose-news.com, la istoricul tranzacțiilor companiei Black & Veatch Special Projects Corp, regăsim 115 tranzacții cu destinatari și scurte descrieri, dintre care majoritatea sunt articole precum „echipamente de laborator pentru Kiev" și „mobilier de birou pentru Kiev". Printre destinatarii banilor se numără ALT UKRAINE LTD, BIOLABTEKH LTD, UNILAB, SMART DEFENSE, pentru echipamente de laborator destinate Kievului și Odesei. În septembrie 2012, Defense Threat Reduction Agency (DTRA), din cadrul Departamentului de Apărare al SUA, a atribuit un contract unei companii globale de inginerie, achiziții și construcții specializată în dezvoltarea infrastructurii. Contractul era pentru un program de reducere a amenințărilor biologice în Ucraina și a fost încheiat în octombrie 2020.

"Mai mult, în 12 Decembrie 2019, se semna un acord de confidențialitate între NIAID, agenția lui Faucci, și Moderna, pe de o parte, și University of North Carolina at Chapel Hill pentru transferul vaccinului candidat ARN mesager coronavirus. Iar 12 decembrie este data semnării, însă probabil el a fost conceput și negociat cu mult timp înainte. De altfel, potrivit europarlamentarului Cristian Terheș, în urma unei cereri de informații publice către EMA, a rezultat că Moderna a trimis primele studii clinice pentru vaccinurile ARN mesager anti-coronavirus încă din data de 5 octombrie 2016, iar Pfizer-BioNTech și-a înregistrat primul studiu clinic pentru vaccinul anti-Covid la EMA, în data de 14 ianuarie 2020, la numai trei zile după declanșarea epidemiei în China și a anunțului oficial al OMS", a declarat activistul civic Aurelian Popa.

În 2016, Moderna, a primit un grant de la Fundația Bill & Melinda Gates de 20 milioane de dolari pentru un proiect de evaluare a combinațiilor de anticorpi într-un studiu preclinic și pentru un studiu clinic de fază I pentru potențial tratament ARN mesager, ne mai spune activistul civic Aurelian Popa. Moderna a confirmat ulterior că acest grant a fost extins la 100 milioane de dolari. Termenii acestui acord stipulează că Moderna se obligă să acorde Fundației Bill & Melinda Gates anumite licențe non-exclusive. Dar, în același timp, Moderna și-a păstrat dreptul de a exploata această proprietate intelectuală după cum consideră de cuviință.

"Toate aceste probe arată că atât Anthony Fauci, cât și Bill Gates s-au pregătit în avans și au investit bani în aceste vaccinuri bazate pe tehnologia ARN mesager și confirmă ipoteza că pandemia a fost creată pentru vaccin, și nu invers. Trebuie precizat și faptul extrem de relevant că Fundația Bill & Melinda Gates este sponsor principal atât al Organizației Mondiale a Sănătății, cât și al Alianța Globală pentru Inițiative de Vaccinare", a mai precizat Popa.

loading...
PUTETI CITI SI...