Studiile arată că falsa carne a lui Bill Gates provoacă "Turbo-Cancere" la oameni!

Postat la: 24.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Studiile arată că falsa carne a lui Bill Gates provoacă

Carnea cultivată în laborator de Bill Gates provoacă cancer la oamenii care o consumă, potrivit unor noi studii îngrijorător aparute in ultima vreme. Carnea sintetică a fost puternic promovată de Gates și de elitele globaliste de la WEF ca fiind soluția la așa-numitele schimbări climatice. Cu toate acestea, s-a demonstrat acum că această hrană falsă produce cancere galopante prin intermediul liniilor de celule imortalizate folosite pentru fabricarea ei.

The National Pulse a făcut lumină în această problemă într-un articol din 17 februarie, citând un articol din Bloomberg despre cruciada lui Gates pentru carnea falsă. Articolul din 7 februarie, semnat de Joe Fassler, a explicat de ce companiile de carne falsă ale lui Bill Gates folosesc linii de celule imortalizate pentru produsele lor.

"Celulele normale de carne nu continuă să se dividă la nesfârșit. Pentru ca culturile de celule să crească la rate suficient de mari pentru a alimenta o afacere, mai multe companii... folosesc în liniște ceea ce se numește celule imortalizate, ceva ce majoritatea oamenilor nu au mâncat niciodată în mod intenționat", a scris Fassler. În timp ce liniile de celule imortalizate "sunt un element de bază al cercetării medicale", Fassler a menționat că acestea sunt tehnic precanceroase și pot fi pe deplin canceroase uneori.

"Problema este că materialele folosite pentru a face produsul - "linii de celule imortalizate" - se reproduc pentru totdeauna, la fel ca și cancerul. Ceea ce înseamnă, de fapt, că ele sunt cancer. Tipii din industrie sunt "încrezători" că consumul unor astfel de produse nu prezintă niciun risc. Dar nu este greu de înțeles, chiar dacă produsele sunt 'dovedite' sigure, cum ar putea fi oamenii descurajați de gândul că mănâncă o tumoare glorificată."

Potrivit REN, pericolele pe care le prezintă carnea falsă produsă cu ajutorul unor linii celulare imortalizate provin din faptul că nu sunt încă disponibile date privind siguranța pe termen lung a consumului acesteia. Fassler a subliniat că celulele imortalizate din aceste produse se pot înmulți agresiv și pe termen nelimitat dacă sunt plasate în condițiile potrivite. "Acest lucru aduce cu sine siguranță, dar și probleme de imagine", a scris el.

În afară de faptul că celulele nemuritoare din carnea crescută în laborator sunt cancerigene, ingredientele din aceste produse care sunt menite să imite gustul și textura cărnii reale pot provoca, de asemenea, tot felul de probleme grave de sănătate. Organizația Children's Health Defense a lui Robert F. Kennedy Jr. a făcut un raport pe această temă în septembrie 2022, concentrându-se asupra produselor din carne falsă de la Impossible Foods, cu sediul în California.

Grupul pentru libertatea sănătății a citat un studiu realizat de companie care a implicat șobolani hrăniți cu Impossible Burger. Cercetarea a fost realizată pornind de la ipoteza că produsele din carne falsă ar avea un impact minim, dacă nu chiar niciunul. Însă concluziile studiului au ieșit cu totul altfel.

Studiul a constatat că leghemoglobina din soia (SLH) a provocat "modificări inexplicabile în cadrul biologiei șobolanilor". Șobolanii hrăniți cu SLH au prezentat o creștere inexplicabilă în greutate și modificări ale sângelui care indică apariția inflamației sau a bolilor renale și posibile semne de anemie. SLH, care este derivată din drojdie modificată genetic (GM), este responsabilă pentru faptul că îi conferă lui Impossible Burger gustul de carne și îl face să sângereze ca și carnea adevărată atunci când este tăiat.

Un alt ingredient din Impossible Burger care a cauzat probleme de sănătate este proteina de soia tolerantă la erbicide (HTSP). Impossible Foods a introdus HTSP în rețeta burgerului în 2019 pentru a îmbunătăți textura produsului și pentru a evita glutenul, proteina din grâu pe care unele persoane nu o pot tolera. Drept urmare, burgerii din carne falsă pot conține reziduuri de erbicid glifosat pulverizat pe boabele de soia - care sunt apoi transformate în HTSP.

Testele comandate de grupul de advocacy Moms Across America au confirmat această constatare. Pe baza testelor efectuate la laboratoarele Health Research Institute Laboratories din Iowa, Impossible Burgers aveau un nivel de glifosat de 11,3 părți pe miliard. Acest nivel a fost de 11 ori mai mare decât cel al glifosatului detectat la Beyond Meat Burger, care a folosit ingrediente pe bază de plante care nu au suferit modificări genetice.

loading...
PUTETI CITI SI...