Snowden dezvăluie Agenda globală de asasinate prin sistemul HAARP

Postat la: 03.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Snowden dezvăluie Agenda globală de asasinate prin sistemul HAARP

Edward Snowden, avertizor și fugar al NSA, a eliberat documente revistei Internet Chronicle care demonstrează că Programul de cercetare Auroral Active de înaltă frecvență (HAARP), este implicat definitiv într-un program de asasinare și control mintal.

În timp ce complexul industrial al închisorilor militare a insistat în mod obișnuit că HAARP din Alaska este menit doar să studieze fenomenele naturale din ionosfera pământului, Snowden a reușit să dezvăluie o șaradă brutal de masivă.

„Stația de cercetare HAARP se poziționează strategic departe de privirile indiscrete, lângă Gakona, Alaska, fiind în fapt folosită pentru a elimina sau manipula potențialii dizidenți ai capitalismului global la scara a milioane de oameni". Snowden a mai adăugat: „Cu aceste antene terestre, NATO este capabilă, la scară globală, să reducă la tăcere de la distanță, pe orice „autori" ai gândirii „deviante sau subversive".

Fără să știe victimele sau cei dragi, HAARP proiectează unde radio de mare putere. Aceste unde funcționează la aceeași frecvență electronică ca truncus encephali sau trunchiul cerebral, inducând selectiv decese aparent din cauze naturale - inclusiv de către unii care le par medicilor legiști la fel de inofensivi precum accidentele vasculare cerebrale sau atacurile de cord.

„Când și dacă comunitatea de informații nu consideră asasinarea ca un efect optim", a spus Snowden, „ei" pot pur și simplu să facă o „țintă" într-un mod nebunesc, pentru a-i discredita. Când eram în tranzit între Hong Kong și Moscova, personalul WikiLeaks și cu mine a trebuit să ne ferim de amenințarea constantă a iluziilor omucidere generate de radio."

Aducând rapid personalul în camera sa luxoasă de la hotelul Novotel din aeroportul Sheremetyevo, fostul contractant NSA a început să se explice. Datorită acordurilor de confidențialitate cu tânărul de 30 de ani, jurnalistul Booz Allen Hamilton, de la Chronicle nu poate detalia nimic, ci numai faptul că și-a echipat întregul apartament pentru a fi o cușcă Faraday care funcționează bine.

Cușca Faraday construită la întâmplare a lui Snowden, susține el, poate bloca interferența de la câmpurile electrice statice și nestatice externe. „Fără cușca Faraday aș fi fost mort în momentul în care prima poveste a mea publicată de The Guardian a fost tipărită", spune Snowden.

Snowden și-a întărit mărturia cu documente HAARP culese din conturile private de e-mail ale unor oficiali de rang înalt precum amiralii și generalii de brigadă al Forțelor Aeriene ale USA. Surse din cadrul comunității de informații au confirmat pentru The Internet Chronicle autenticitatea acestor documente, precum și ramificațiile lor îngrozitoare pentru demnitatea umană.

Surse familiare cu discuțiile dintre Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) și Universitatea din Alaska, care ajută la funcționarea HAARP, au sugerat că turnurile celulare, precum și TrapWire, sunt „elemente ucigașe".

Mărturia lui Snowden pare să fie în concordanță cu cea a fratelui unui senator american, în 2009. Atunci Nick Begich, a spus în interviul „Teoria conspirației cu Jesse Ventura" că „ afectarea creierul cu schimbări de stare emoțională este foarte de ușor. realizat cu HAARP". (M.G.G.)

 

loading...
PUTETI CITI SI...