Sindicalistul Rădoi a oprit metroul pentru ca amanta lui să nu rămână fără spaţii comerciale

Postat la: 02.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Sindicalistul Rădoi a oprit metroul pentru ca amanta lui să nu rămână fără spaţii comerciale

Liderul sindical Ion Rădoi, preşedintele Sindicatului de la Metrou, ar fi oprit circulaţia trenurilor pe 26 martie, deoarece iubita lui, Elena Claudia Minea, controlează mai multe spaţii comerciale din staţiile de metrou, scrie Gândul.ro.

Reamintim că Metrorex a notificat joi, 25 martie, firma care administrează spaţiile comerciale de la metrou ca, în regim de urgenţă, să elibereze şi să predea către administratorul reţelei de transport subteran toate spaţiile comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou până la data de 2 aprilie. Iar vineri dimineaţă circulaţia metrourilor a fost blocată din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor, care au coborât în tunel, la staţia Piaţa Unirii, pe calea de rulare, şi au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, astfel că liniile de metrou nu au mai putut fi puse sub tensiune.

Gândul.ro a publicat un articol în care susţine că Unitatea Sindicatul Liber Metrou condusă de acesta de 15 ani deţine firma Sindomet Servcom SRL, care a avut contracte cu Metrorex, pentru spaţiile comerciale şi pentru spaţiile de publicitate, dar care detine şi un complex turistic în Buşteni, care oferă reduceri de 99% pentru angajaţii Metrorex care îşi petrec acolo concediile. Totodată, ar fi vorba despre un business de milioane, sindicalistul şef Ion Rădoi făcând toate "jocurile" alături de iubita sa secretă, Elena Claudia Minea, arată sursa citată.

Astfel Ion Rădoi ar fi direct interesat ca aceste spaţii comerciale să nu fie eliberate, deoarece Elena Claudia Minea, iubita sindicalistului, este acţionar şi administrator la patru firme care deţin contracte de închiriere a unor spaţii comerciale din staţiile de metrou. Potrivit sursei citate, Elena Claudia Minea este asociată într-una din firme şi cu Iuliana Adina Mihale, aceasta fiind - la rândul său - acţionar la alte trei firme care deţin spaţii comerciale în staţiile de metrou din Bucureşti. În total, ele ar controla 14 spaţii comerciale.

loading...
PUTETI CITI SI...