Scamatoria "Firea"! Cât costă un parapet pentru Podul Grant? Trei milioane de lei!

Postat la: 29.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Scamatoria

Compania Municipală Strazi, Poduri şi Pasaje Bucureşti (CMSPPB) a lansat o licitaţie de 3 milioane lei (cca 630.000 euro) pentru execuţia un parapet de siguranţă pentru pasajul denivelat suprateran de la Podul Grant din Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

CMSPPB a fost infiinţată în anul 2017, ca parte a Holding-ului Municipal Bucureşti, aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Licitaţia vizează achiziţia de "lucrări de realizare desene de execuţie, procurare, transport şi montaj a unui parapet de siguranţă cu grad de protecţie tip H4B W2, inclusiv a plaselor protecţie peste zona electrificată, pentru întreg pasajul denivelat suprateran Pod Grant".

Tipul procedurii este procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 octombrie.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, la finalul lunii august, să reînfiinţeze cele 20 de companii municipale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, printre care şi CMSPPB, desfiinţate prin decizii definitive ale instanţei.

loading...
PUTETI CITI SI...