Robert Kennedy Jr: Klaus Schwab și Bill Gates se folosesc de "schimbările climatice" pentru a depopula planeta!

Postat la: 08.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Robert Kennedy Jr: Klaus Schwab și Bill Gates se folosesc de

Robert F. Kennedy Jr. a avertizat că Forumul Economic Mondial și Bill Gates încearcă să depopuleze lumea sub pretextul de a "salva planeta". În timpul unui nou interviu, RFK Jr. a avertizat că elita globalistă se folosește de "schimbările climatice" pentru a introduce un control totalitar al populației.

Kennedy a făcut comentariile la scurt timp după ce și-a lansat campania pentru a-l provoca pe președintele Joe Biden în alegerile primare prezidențiale democrate din 2024. RFK Jr. a apărut ca un candidat interesant care zguduie barca establishmentului democrat. Spre deosebire de Biden și de restul Partidului Democrat, Kennedy nu este un democrat socialist. Deși punctele sale de discuție se aliniază oarecum cu stânga liberală, agenda sa contrastează puternic cu cea a regimului democrat.

Kennedy este un cunoscut susținător al "schimbărilor climatice", dar, spre deosebire de Biden și de restul democraților, susținerea sa pare să fie motivată de ecologism. Democrații, cum ar fi John Kerry sau reprezentanta Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY), folosesc "schimbările climatice" ca un vehicul pentru a introduce politici socialiste radicale sub umbrela "agendei verzi". Și, deși este departe de a fi un conservator, Kenndy este un capitalist al pieței libere, ceea ce îl face unic în actuala tabără comunistă democrată.

În noul său interviu cu Iverson, RFK Jr. a avertizat că agenda verde radicală a democraților este condusă de păpușari "mega-miliardari" care acționează în umbră. După cum explică Kennedy, elitele globale se folosesc de agenda "schimbărilor climatice" pentru a înțepa libertățile individuale ale publicului. "Problemele legate de climă și de poluare sunt exploatate, știți, de Forumul Economic Mondial și Bill Gates și de toți acești mari, știți, mega-miliardari", i-a spus Kennedy lui Iverson.

"În același mod în care a fost exploatat Covid pentru a-l folosi ca scuză pentru a impune controale totalitare de sus în jos asupra societății și apoi pentru a ne oferi soluții inginerești. Și dacă te uiți cu atenție, se pare că tipii care promovează aceste soluții inginerești sunt cei care dețin IPS, brevetele pentru aceste soluții. Este un mod în care au dat haosului climatic o reputație proastă, deoarece oamenii văd acum că este doar o altă criză care este folosită pentru a le lua averea celor săraci și pentru a-i îmbogăți pe miliardari. Iar eu, timp de 40 de ani, am avut aceeași politică în ceea ce privește clima și ingineria.", a mai spus RFK Jr.

Luna trecută, Comitetul Național Democrat (DNC) a anunțat că nu vor avea loc dezbateri pentru alegerile primare democrate din 2024, în ciuda faptului că Biden are deja contracandidați pentru nominalizare. Doi democrați care îl contestă pe Biden în alegerile primare din 2024, Robert F. Kennedy Jr. și scriitoarea de self-help Marianne Williamson, au atacat DNC pentru această decizie. Washington Post a relatat că DNC a declarat că îl va susține pe Biden și că nu intenționează să sponsorizeze dezbateri primare.

"Sunt prea mulți americani care cred deja că întregul sistem este măsluit împotriva lor", a declarat RFK Jr, fiul senatorului american Robert F. Kennedy și nepot al președintelui John F. Kennedy. "Iar aceasta este o confirmare a acestui lucru", a afirmat el. "Și cred că este îngrijorător". Iar Kennedy ar putea avea dreptate. Potrivit datelor de sondaj raportate de Slay News în weekend, popularitatea în creștere a lui Kennedy în rândul alegătorilor democrați reprezintă o amenințare serioasă pentru campania de realegere a lui Biden.

loading...
PUTETI CITI SI...