Războiul împotriva Ivermectinei continuă: Big Pharma împotriva medicamentelor generice, fără brevet, reproduse, care sunt sigure și eficiente!

Postat la: 06.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Războiul împotriva Ivermectinei continuă: Big Pharma împotriva medicamentelor generice, fără brevet, reproduse, care sunt sigure și eficiente!

Big Pharma este "literalmente un sindicat criminal", a exclamat Dr. Pierre Kory în cadrul emisiunii "Health Ranger Report", unde a dezvăluit "un exemplu de caz al războiului de zeci de ani împotriva medicamentelor generice, nebrevetate, reproduse - iar ivermectina este doar cel mai recent".

Este "testat în timp, sigur, omniprezent, disponibil în toate țările din lume", dar cu toate acestea, medicina tradițională l-a numit "medicament pentru cai" și un "vermifugator pentru cai" pentru a păcăli pe toată lumea să se teamă să îl folosească, să îl ceară sau să fie salvat de el. Farmaciile au dobândit un control total asupra medicilor, farmaciștilor, spitalelor, agențiilor de reglementare și a mass-mediei tradiționale.

Dr. Kory a fost un medic de formație alopată, instruit în domeniul îngrijirii critice și al bolilor pulmonare. Acum, Dr. Kory își concentrează practica privată pe Long-COVID și pe sindroamele industriei vaccinurilor. El a spus că medicii sunt "inculcați" să fie aroganți și să creadă că metodele lor alopate sunt în "vârful științelor" și al medicinei bazate pe dovezi, care, astăzi, nu mai este bazată pe dovezi, ci aproape strict pe profit și pe seama unui carnagiu uman de nedescris.

Big Pharma folosește acum sintagma "dovezi insuficiente" pentru a discredita orice medicament, plantă, remediu natural și medicament fără brevet, în timp ce utilizează cercetări frauduloase pentru propriile produse și vaccinuri. Este uluitor.

Sindromul de leziuni post-vaccinare a devenit un fenomen major, datorită injecțiilor cu prion cu proteină în formă de vârf COVID-19, care înfundă sistemul vascular, invadează organele de curățare, distrug ovarele, infectează creierul și provoacă avorturi spontane. Cele trei simptome cele mai frecvente ale sindromului de leziuni post-vaccinare includ oboseala severă și necruțătoare, starea de rău post-efort și ceața cerebrală (deficit de cogniție, procesarea sarcinilor, lipsa de concentrare și probleme de memorie). Majoritatea oamenilor le au pe toate trei. Problemele neurologice (devastare) sunt cele mai frecvente și semnificative.

Acum, oameni care erau cândva perfect sănătoși, care făceau exerciții fizice în mod regulat, mâncau în mod regulat alimente organice și nu sufereau de multe (sau de niciuna) probleme de sănătate, sunt literalmente incapacitați și se califică pentru dizabilități, totul pentru că au primit o injecție COVID sau două.

Acești oameni injectați cu proteine cu vârfuri nu pot munci, nu pot face efort, nu pot gândi limpede și suferă de probleme neurologice. Iar prima linie de tratament pentru sindromul de leziuni post-vaccinare? Așteptați... ivermectina. Da, oameni buni, medicamentul pe care farmaciile îl urăsc acum mai mult decât orice altceva prescris vreodată pentru oameni până acum este medicamentul care nu numai că învinge foarte bine COVID, dar îi ajută pe oameni să se recupereze de sindromul post-COVID-veccin.

Cel puțin 70 la sută dintre pacienți au un răspuns pozitiv la ivermectină atunci când suferă de sindromul de proteină spike. Testele standard nu relevă sindromul spike protein. Oamenii suferă de inflamații cerebrale, iar medicii și neurologii nu par să știe cum să îi ajute pe acești pacienți și, bineînțeles, niciun medic nu va arăta cu degetul spre COVID-jab (pentru că Big Pharma îi va închide și le va retrage licența medicală și poate îi va băga la închisoare).

Intervențiile dietetice sunt simple pentru ca oamenii să se angajeze și multe simptome pot fi reduse drastic prin schimbarea dietei. Oamenii pot elimina cercul vicios de a mânca alimente procesate și de a lua medicamente eliberate pe bază de rețetă care exacerbează problemele de sănătate. Este timpul ca masele care au fost atacate de COVID să asculte cu mai multă atenție oameni ca Dr. Kory și să le urmeze sfaturile. Acest lucru este revoluționar. Ascultați doctorii și nutriționiștii cu experiență care iubesc știința și cărora chiar le pasă de umanitate.

loading...
PUTETI CITI SI...