Războiul global contra agriculturii: Xi Jinping angajează 87.000 de ofițeri de poliție agricolă care îi vor controla pe fermierii chinezi!

Postat la: 25.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Războiul global contra agriculturii: Xi Jinping angajează 87.000 de ofițeri de poliție agricolă care îi vor controla pe fermierii chinezi!

Războiul globalist împotriva agriculturii a luat o turnură sinistră, întrucât președintele chinez Xi Jinping anunță crearea unei ramuri de poliție agricolă aprobată de Forumul Economic Mondial pentru a controla strict aprovizionarea cu alimente.

Represiunea chineză împotriva fermierilor este un indiciu înfricoșător al viitorului lumii dacă Forumului Economic Mondial globalist i se permite să continue să dicteze politici guvernelor occidentale. Xi Jinping este un contributor al agendei WEF, iar Klaus Schwab a lăudat oficial sistemul autoritar chinezesc ca model de urmat pentru alții. Fermierii pot planta doar culturile aprobate de guvern, iar plantarea legumelor cățărătoare precum fasolea sau pepenii și dovleceii în curțile din față și din spate este strict interzisă.

Potrivit Ministerului Agriculturii din China, sarcina ofițerilor de gestionare a agriculturii este de a "stabiliza aprovizionarea cu cereale" ca parte a unei politici de securitate alimentară la nivel național și cuprinzătoare în 2023, care vine în contextul în care Beijingul modernizează un sistem de distribuție a alimentelor din epoca Mao, care, în conformitate cu politicile Forumului Economic Mondial, a fost conceput pentru a controla strict aprovizionarea cu alimente.

Poliția agricolă se va preocupa, de asemenea, de semințele, pesticidele, medicamentele veterinare, furajele și utilajele agricole folosite de fermieri, precum și de aplicarea măsurilor de carantină pentru animale și plante și de prevenire a bolilor, precum și de gestionarea pescuitului în lacurile și râurile din China, se arată în comunicat.

Comentatorul de actualități Zhang Jianping, care a crescut la țară, a declarat că oficialii agricoli locali erau renumiți în timpul erei Mao pentru microgestionarea fiecărui aspect al vieții oamenilor. "Ei reprimau orice fermier care planta câteva legume sau ținea găini", a spus Zhang. "Acum, din rapoartele din diferite locuri, se pare că sunt din nou la vechile lor trucuri, oprimând oamenii obișnuiți". Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a lăudat China ca fiind un model pentru transformarea lumii în timpul unei apariții la televiziunea chineză.

loading...
PUTETI CITI SI...