Profetia apocaliptica a lui Dughin are la baza o viziune a Sfântului Serafim care descrie lumea actuală si ce va urma să se întâmple

Postat la: 30.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Profetia apocaliptica a lui Dughin are la baza o viziune a Sfântului Serafim care descrie lumea actuală si ce va urma să se întâmple

La sfarsitul lui ianuarie 2023, la aproape un an de la declansarea războiului din Ucraina, Aleksandr Dughin a facut o declaratie apocaliptica, oarecum profetică. Multi au ras, spunand ca ideologul a innebunit, alții s-au infiorat. La baza profetiei sta, insa, o viziune a Sfântului Serafim, pe care Dughin a rastalmacit-o pentru vremurile actuale. Mai jos, profetia sfantului parinte, urmata de afirmatiile lui Dughin.

Sfântul Serafim de Virița: „Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor..."

Aleksandr Dughin: "Toate războaiele anterioare au fost doar prototipuri, modele relative pentru cel mai important război. Acum, acest război, războiul în curs, este ultimul, final și ireversibil. Evident că nu înțelegem asta încă. Ceea ce urmează să se întâmple este dincolo de înțelegerea celor care participă la acest război și a celor care l-au început.

Pentru prima dată ne confruntăm cu răul pur, absolut, complet. Nu mai este nici parțial, nici relativ. Și nu mai e doar «occidentul», cu atât mai puțin așa-zisa entitate efemeră Ucraina. Ei nu mai contează, oricât de infernali par. Acest rău este ceva mult mai profund ce omenirea nu a mai văzut până acum. Acesta este ultimul război al omenirii.

Doar Rusia, împreună cu alți câțiva, stă decisiv, nezdruncinat, de partea dreptății și adevărului. Pentru acest moment istoric am fost creați noi, rușii. Nu știm cum se va termina, dar pregătirile pentru judecata de apoi sunt în toi. Planeta se desparte în două. Fie de o parte, fie de cealaltă. Omenirea este sfâșiată. Istoria este o mișcare de la unu la doi. La început a fost doar Adam, dar la sfârșit sunt doi: Adam și dublura lui întunecată"

loading...
PUTETI CITI SI...