Procurorii au preluat investigatia Ziuanews: Primarul din Eforie Robert Serban este anchetat de Parchetul Tribunalului Constanta pentru abuz în serviciu

Postat la: 19.12.2019 14:01 | Scris de: ZIUA NEWS

Procurorii au preluat investigatia Ziuanews: Primarul din Eforie Robert Serban este anchetat de Parchetul Tribunalului Constanta pentru abuz în serviciu

Primarul orașului Eforie, Robert Ștefan, este vizat de o anchetă a procurorilor constănțeni pentru o presupusă faptă de săvârșire a unui abuz în serviciu.

Procurorii Parchetului Tribunalului Constanța au făcut miercuri percheziții la Primăria Eforie. Surse judiciare au declarat că obiectul dosarului ar fi vânzarea ilegală a unui teren din localitate și vizat de percheziții ar fi primarul Robert Ștefan si clanurile interlope pe care le patroneaza.

Reamintim cititorilor ca Ziuanews a avut o investigatie in serial despre afacerile necurate ale primarului din Eforie Robert Serban, o ancheta jurnalistica preluata de toata presa. In baza acestei serii de articole, procurorii Tribunalului Constanta s-au sesizat si au inceput cercetarile, finalizate cu o descindere la Primaria Eforie. Mai jos, linkurile catre principalele articole din serialul Ziuanews care l-a vizat pe Robert Serban:

Algoritmul "Belona": Cum se scot 2.000 de metri patrati din cel mai scump teren si cum se cedeaza mafiei din Eforie

Marile si micile furaciuni ale clanului primarului Robert Serban

Deviza primarului din Eforie: "Serban la ban trage!"

Festivalul banului public de la Eforie. Un megaproiect, un megamatrapazlâc!

Din faptele de arme ale primarului Robert Serban: Bătălia pe nămolul de le Techirghiol!

Primarul din Eforie, Robert Serban, si-a marit leafa de fix 12 ori, dar taxeaza in schimb copiii de la creșă!

Mânăria "Conducta" din Eforie este sub protectia primarului Robert Serban

loading...