Pfizer a ascuns deliberat leziunile și decesele participanților la studii în cadrul testelor clinice pentru vaccinul Covid-19

Postat la: 24.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Pfizer a ascuns deliberat leziunile și decesele participanților la studii în cadrul testelor clinice pentru vaccinul Covid-19

În timpul testelor clinice grăbite pentru vaccinul covid-19 al Pfizer, participanții la studiu au fost vătămați și uciși. În loc să oprească imediat experimentul, Pfizer a încercat să ascundă evenimentele adverse prin dereglarea studiului și eliminarea pacienților care au fost răniți și uciși.

O publicație germană, Die Welt, a dezvăluit poveștile pacienților care au fost grav răniți și uciși de studiile clinice frauduloase ale Pfizer. Amintiți-vă, Pfizer și FDA au vrut să ascundă aceste povești timp de 75 de ani, dar au fost forțați să facă publice datele studiilor clinice printr-un ordin judecătoresc.

Atunci când subiecții s-au aliniat pentru studiile clinice, au fost forțați să semneze o declarație de renunțare la răspundere prin care Pfizer era exonerat de răspundere pentru neglijență și pentru "fraudă sau rea credință din partea Pfizer însuși". Aceste contracte sadice ale Pfizer ar putea fi nule și neavenite, deoarece frauda dovedită viciază toate contractele și încalcă ordinea publică prin încurajarea FRAUDEI. Cu toate acestea, indivizii răniți în timpul studiilor clinice au fost eliminați din literatura științifică și intimidați până la tăcere. Leziunile lor au fost considerate "nu de la vaccin".

La 31 august 2020, compania de gestionare a testelor pentru Pfizer a debranșat 53 de subiecți din studiul clinic la centrul lor de testare din Buenos Aires. Acești subiecți au fost informați cu privire la statutul lor de vaccinare și li s-a permis să fie injectați, distrugând grupul de control și acoperind disparitatea simptomelor observate la subiecții vaccinați. Aceste acte de fraudă rău intenționată au deschis calea pentru ca Pfizer să mușamalizeze în mod flagrant decesele participanților la studiu.

Subiectul Pfizer C4591001 1162 11621327 a fost un bărbat în vârstă de 60 de ani care a murit de arterioscleroză la trei zile după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer covid. Chiar dacă rezultatele autopsiei nu erau disponibile și nu se cunoșteau testele relevante, medicul legist a susținut că decesul a fost cauzat de "progresia bolii aterosclerotice". Pfizer a fost de acord cu medicul legist și nu a fost inițiată nicio investigație pentru a afla de ce a murit bărbatul recent vaccinat, și încă atât de brusc.

Subiectul Pfizer 11621327 a suferit un accident vascular cerebral la doar trei zile după ce a primit o a doua doză de vaccin Pfizer covid. El a fost găsit mort în apartamentul său. Subiectul Pfizer 11521497 a suferit un stop cardiac la doar douăzeci de zile după vaccinare. Pfizer a efectuat o anchetă internă și a decis că decesele nu au avut nicio legătură cu vaccinul lor.

Nu toată lumea a fost de acord cu Pfizer în aceste cazuri. "Conform stadiului actual al științei, aceste două cazuri ar fi atribuite vaccinării", a declarat specialistul farmaceutic din Berlin, Susanne Wagner, "mai ales că autoritatea sanitară americană CDC investighează în prezent accidentele vasculare cerebrale la persoanele vaccinate și se știe acest lucru."

Un avocat argentinian în vârstă de 36 de ani, Augusto Roux, s-a înscris la testele clinice. El s-a îmbolnăvit de dureri toracice usturătoare, dificultăți de respirație, greață și febră imediat după ce s-a întors acasă după a doua doză de injecție cu covidă de la Pfizer. În timpul perioadei inițiale de observație de 40 de minute, Roux a fost bine, dar în drum spre casă, simptomele l-au luat prin surprindere. La spital, medicii au fost nevoiți să îndepărteze lichidul care se formase în jurul inimii sale. El suferea de un revărsat pericardic, iar urina sa a devenit neagră. În raportul de externare, medicii au descris situația ca fiind o probabilitate ridicată de "reacție adversă la vaccinul coronavirus". Roux și-a petrecut următoarele câteva luni confruntându-se cu bătăi neregulate ale inimii, probleme hepatice și o pierdere bruscă în greutate.

În cele din urmă, Pfizer a mințit cu privire la rănirea provocată de vaccinul care i-a pus viața în pericol lui Roux și nu a inclus un raport onest despre rănirea sa în rapoartele studiilor clinice. Pfizer a descris situația ca fiind un "eveniment advers de nivel 1 de toxicitate" care nu avea nicio legătură cu vaccinul, deoarece nu a putut fi exclusă o infecție cu covid. De acord, Roux a fost testat negativ de mai multe ori pentru covid în timp ce suferea din cauza leziunilor provocate de vaccin.

Din cauza actelor flagrante de fraudă și înșelăciune ale Pfizer și a încercărilor repetate de a dezvălui studiul și de a ascunde datele, compania farmaceutică ar putea avea toate contractele revocate - protecțiile de răspundere pe care și le-a impus singură ar putea fi distruse. Toți cei implicați în aceste acte de malversațiune medicală trebuie să fie trași la răspundere.

loading...
PUTETI CITI SI...