Pacient mort la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce ar fi fost operat de un medic voluntar, şi nu de cel care figura în documente

Postat la: 21.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Pacient mort la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce ar fi fost operat de un medic voluntar, şi nu de cel care figura în documente

Conducerea Spitalului Judeţean Timişoara a făcut o plângere la Poliţie şi la Parchet după ce fiul unui bărbat, operat de trei ori, a murit în spital. Rudele au sesizat că bărbatul a fost operat de un voluntar, nu de specialistul cel care figura în documente.

Directorul Spitalului Judeţean Timişoara, medicul Marius Craina, a declarat joi că unitatea medicală a fost sesizată de un aparţinător că tatăl său a murit după ce a fost operat de un alt medic decât cel care figura în documente.

Totul s-a întâmplat la începutul lunii februarie a acestui an, când un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost internat în cadrul Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean Timişoara, iar mai apoi operat la piciorul stâng. Au mai urmat două intervenţii chirurgicale, iar în scurt timp pacientul a murit. După cele întâmplate, fiul bărbatului a făcut o sesizare conducerii Spitalului Judeţean Timişoara, în care reclama faptul că pe tatăl său ar fi trebuit să-l opereze medicul Mihai Ionac, şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, dar în realitate intervenţia a fost efectuată de un alt medic tânăr, angajat ca şi voluntar în unitatea medicală.

În urma sesizării primite, directorul Spitalului Judeţean Timişoara a făcut o plângere la Poliţie şi Parchet, în condiţiile în care aparţinătorul reclama că un alt medic a efectuat operaţia decât cel care era trecut în programul operator.

loading...
PUTETI CITI SI...