Orașele inteligente vor închide omenirea în noile lagărele de concentrare cu supraveghere omniprezentă

Postat la: 03.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Orașele inteligente vor închide omenirea în noile lagărele de concentrare cu supraveghere omniprezentă

Un oraș inteligent este un mediu urban cu tehnologii omniprezente de supraveghere și de colectare a datelor, tehnologii care vor monitoriza și înregistra chiar și cele mai intime și personale detalii ale fiecăruia, scrie Stop World Control, într-o analiză detalitată, prezentata de Activenews..

Scopul este să se știe totul despre toată lumea: ce mănânci și bei, unde mergi, ce cumperi, cu cine te întâlnești, ce crezi, cum te simți, părerile tale, obiceiurile tale, sănătatea și statutul de vaccinare și așa mai departe. Fiecare mic detaliu. Justificarea pentru această supraveghere atotcuprinzătoare este că trebuie să „salvam planeta" de schimbările climatice.

Fiecare aspect al vieții într-un oraș inteligent va fi monitorizat de o mare varietate de tehnologii de colectare a datelor: lumini SMART, stâlpi SMART, mașini SMART, vecini SMART, case SMART, energie SMART, transport SMART și multe alte tehnologii SMART. Împreună vor forma o rețea de supraveghere omniprezentă, colectând în mod continuu toate informațiile despre fiecare mic detaliu al vieții oamenilor.

Orașele inteligente creează Internetul Corpurilor

Aceste dispozitive SMART externe sunt sincronizate cu dispozitive care sunt conectate direct la corpul uman, cum sunt ceasurile SMART la încheietura mâinii sau telefoanele SMART în mâinile noastre. Aceste dispozitive sunt capabile să adune informații despre ceea ce se întâmplă în interiorul corpului nostru și chiar au capacitatea de a modifica funcțiile corpului uman. În viitorul apropiat, ele vor fi implantate în corpul uman pentru a colecta și mai multe date și pentru a avea o influență mult mai mare asupra a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Informațiile personale colectate de aceste miliarde de dispozitive din întreaga lume formează o rețea denumită Internetul Corpurilor, sau pe scurt, IoB. În prezent suntem cu toții familiarizați cu ceea ce înseamnă Internetul lucrurilor (IoT), care ne permite să accesăm informații nelimitate despre orice. Internetul Corpurilor va fi în esență același lucru, doar că va aduna toate informațiile personale, cele mai intime despre toată lumea. Aceste date se vor afla în mâinile corporațiilor globale, guvernelor, imperiilor bancare etc.

Un oraș inteligent ne limitează mișcarea

Pentru a se asigura că lumea rămâne în perimetrul culegerii datelor, circulația în orașele inteligente va fi limitată la 15-20 de minute distanță de acasă. Astfel a fost inventată sintagma „orașe de 15 minute" și este promovat ca fiind cea mai bună idee pentru salvarea planetei de schimbările climatice. Toate lucrurile de care aveți nevoie vor fi disponibile la o distanță scurtă, astfel încât nimeni să nu treacă vreodată dincolo de acest perimetru. Pentru distante mai lungi, va fi necesar un permis.

În plus, 30% dintre toate zonele sălbatice vor fi închise pentru a încuraja oamenii să-și găsească fericirea în orașele inteligente, în loc să se aventureze în aer liber. Realitățile virtuale vor fi create ca o alternativă la petrecerea timpului în natură. Exemple sunt Metaversul și toate alternativele sale. Din nou, o „idee minunată pentru a salva planeta": închiderea populației lumii în „orașele inteligente", unde „se vor bucura de viață" într-un tărâm virtual.

Nu există viață privată într-un oraș inteligent

Forumul Economic Mondial a scris un articol pe Forbes.com care descrie experiența unui cetățean dintr-un oraș inteligent, lăudându-l ca fiind raiul pe pământ: „Cum de nu ne-am gândit niciodată la asta înainte?" Una dintre caracteristici va fi că nimeni nu va deține nimic. Totul va fi în comun: case, mașini, unelte, mașini, chiar și haine. La finalul postării, cetățeanul își exprimă o îngrijorare cu privire la viața într-un oraș inteligent:

"Din când în când mă enervează faptul că nu am intimitate reală. Nu pot să merg nicăieri unde să nu fiu înregistrat. Știu că tot ce fac, gândesc și visez este înregistrat. Sper doar că nimeni nu va folosi acest lucru împotriva mea. Una peste alta, este o viață bună."

„Sistemul nervos central" al orașelor inteligente va fi 5G. Potrivit fostului președinte chilian Sebastian Pinera, 5G nu numai că este capabil să ne citească gândurile, ci ne poate și induce gânduri și emoții. El a declarat că va deveni „sistemul nervos central" al societății și a spus că se va asigura că ajunge în fiecare casă din țară. Interesant este că toate luminile stradale din orașele inteligente sunt, de asemenea, antene 5G ascunse.

Orașele inteligente colectează datele tuturor

De ce doresc ca toată lumea să trăiască în orașe inteligente și care este motivația lor din spatele înregistrării fiecărui mic detaliu despre noi toți? Răspunsul este dat de profesorul israelian Yuval Noah Harari, care este consilier al Forumului Economic Mondial. El explica:

„Noii stăpâni ai lumii vor fi cei care dețin datele."

Bogăția de astăzi nu mai este aurul sau petrolul. Sunt datele. Cu cât o corporație, un guvern sau un imperiu bancar are mai multe date despre populație, cu atât asta le oferă mai multă putere.

Datele personale vor fi colectate de la noi permanent, chiar și în timp ce dormim.

Pe lângă colectarea unor cantități uriașe de date, aceste tehnologii permit și un nivel de control cum nu s-a pomenit în epocile anterioare. Un fost inginer din Silicon Valley, Aman Jabbi, trage un semnal de alarmă că orașele inteligente vor fi în esență lagăre de concentrare deschise:

„Oferindu-le datele dvs., le oferiți posibilitatea de a vă monitoriza și evalua comportamentul, care poate fi acum convertit într-un scor de credit social. Acest scor este apoi folosit pentru a stabili pentru ce privilegii te califici și pentru care nu te califici în noua societate de sclavi."

Acest scor de credit social este deja implementat în China și, în timpul pandemiei din 2020, multe țări au implementat primii pași către acest sistem de control. ID-urile digitale și monedele digitale vor fi în centrul acestui sistem. Atunci când oamenii nu se vor supune sau vor critica sistemul, cheltuielile lor vor fi reduse, iar accesul la aspectele de bază ale societății va fi blocat. Din nou, acest lucru se întâmplă deja în China, terenul de testare pentru restul lumii.

Orașele inteligente vor edita genomul uman?

Un fapt îngrijorător despre orașele inteligente este că toate luminile stradale sunt lumini LED, care au capacitatea de a manipula genomul uman. Expresia genelor poate fi oprită sau declanșată cu lumini LED, care pot activa, de asemenea, ARNm în interiorul corpului uman. Studiile științifice care documentează aceste fapte abundă online. Ceea ce ridică întrebarea: de aceea autoritățile insistă să injecteze întreaga omenire cu tehnologii ARNm care pot fi activate prin intermediul luminii LED?

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, promovează agenda editării genelor umane. El spune deschis că asta va schimba ceea ce înseamnă a fi om. Consilierul WEF Yuval Harari ajunge chiar până la a afirma că elitele financiare se vor separa de omenire, deoarece vor fi modificate genetic pentru a deveni cu mult superioare oamenilor normali. Inegalitatea economică va deveni inegalitate biologică. Harari spune că elitele vor deveni „Homo Deus": ființe divine sau zei.

Dacă toate aceste idei nu ar fi promovate la nivel mondial de indivizi și de grupuri precum Bill Gates, Barak Obama, CNN, Facebook, Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial și nenumărate alte elite - am crede cu siguranță că este scenariul unui film științifico-fantastic! Dar este o realitate îngrozitoare promovată la o scară uriașă. În cadrul unui recent Summit al Guvernului Mondial, de la Dubai, Klaus Schwab a declarat că aceste evoluții nu mai sunt de domeniul viitorului, ci sunt în curs de dezvoltare chiar acum. Cuvintele lui exacte au fost:

„[Aceste schimbări] vor veni ca un tsunami."

Și într-adevăr, se lansează cu viteză maximă. În Rio De Janeiro, de exemplu, 450.000 de lumini stradale sunt înlocuite cu lumini LED echipate cu 5G. Graficul de mai jos arată modul în care marile orașe din America Latină sunt transformate în orașe inteligente.

Același lucru se întâmplă în Londra, Paris și în orice alt oraș important din lume. Milioane de lumini stradale LED 5G sunt poziționate la fiecare câțiva metri pe fiecare stradă. Bill Gates a investit chiar și în construirea unui nou oraș inteligent în Arizona, care poate găzdui 80.000 de oameni, toate centrate în jurul unor centre masive de date.

Distrugerea a 3.000 de ferme pentru un mega „oraș inteligent"

În Olanda, guvernul a anunțat recent distrugerea a 3.000 de ferme pentru a face loc unui monstruos oraș inteligent denumit TriState City Network, care va găzdui 40 de milioane de oameni din Belgia, Germania și Olanda. Justificarea lor pentru confiscarea pământului și uciderea animalele din 3.000 de ferme este că „emit prea mult CO2", ceea ce „distruge planeta". Și totuși, înlocuirea pășunilor verzi cu un oraș inteligent monstruos este un lucru bun pentru mediu?! În prezent, cea mai mare parte a Olandei este un peisaj rural frumos, cu pășuni verzi, mori de vânt, pârâuri și ferme istorice.

Guvernul vrea să transforme toată această zonă rurală pitorească frumoasă într-un oraș inteligent imens denumit Holland City.

În Australia, guvernul a adoptat o lege care permite localnicilor din zonele rurale să fie mutați forțat în orașe inteligente atunci când zona lor este contaminată cu toxine periculoase. Odată cu deraierea trenului din Ohio, am văzut cât de ușor ajunge o zonă vastă să fie contaminată. Vedem aici un precedent? Odată cu punerea la cale a câtorva accidente de tren, milioane de oameni ar putea fi îndepărtați din zonele rurale și forțați să intre în orașele inteligente.

Omenirea trebuie să se trezească

Nocivitatea acestei agende este de necontestat. Dar ceea ce este și mai grav este lipsa persistentă a conștientizării din partea publicului că este vorba de ceva care le amenință existența. Ei continuă să își țină ochii închiși, fiind interesați doar de divertisment. „Ignoranța este fericire".

Dacă rămânem în această stare flagrantă de nepăsare și inepție, vom ajunge în cel mai îngrozitor coșmar pe care l-a cunoscut vreodată această lume.

Nu ne mai putem permite luxul de a ne ascunde capetele în nisip. Aceasta nu este o teorie a conspirației, deoarece planul este lansat în întreaga lume cu o viteză uriașă. Sub acoperirea pandemiei, milioane de turnuri 5G au fost ridicate în fiecare țară a lumii. Lumini LED sunt instalate peste tot. Toate vaccinurile urmează acum să devină ARNm, chiar dacă Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a fost înregistrat în timpul unei întâlniri zoom cu personalul său, spunând că vaccinurile ARNm într-adevăr modifică ADN-ul și ARN-ul uman și că susținătorii acestor vaccinuri habar nu au ce alte mutații și riscuri pot exista pe termen lung.

Agenda elitelor este de a asigura vaccinări regulate cu tehnologia ARNm pentru întreaga populație a lumii pentru tot restul vieții. De aceea, statutul de vaccinare va fi conectat la monedele noastre digitale și la ID-ul digital. Lipsa unei injecții ar putea bloca accesul la societate și la bancă.

Ce putem face pentru a opri această nebunie?

Există vreo modalitate de a opri această nebunie? Da. În primul rând, trebuie să educăm oamenii din comunitățile noastre. Singura cauză pentru care tiranii reușesc acest lucru este ignoranța maselor. Oamenii nu au nici cea mai mică idee ce li se pregătește. Ei acceptă, fără să-și pună întrebări, tot ceea ce îi conduce către acest coșmar distopic. Este de datoria noastră să îi informăm în orice mod putem.

Noi suntem cei 99%, tiranii sunt doar 1%. Dar problema este că majoritatea dintre noi nu facem nimic. Majoritatea refuză să vadă ceea ce este chiar sub nasul lor. Au primit acele în brațe, au telefoane inteligente în mâini, luminile LED sunt pe străzile lor, au contoare inteligente în case, tehnologie inteligentă în mașini... și totuși ei spun „totul este o teorie a conspirației". Nebunia acestui refuz de a vedea realitatea este de-a dreptul o psihoză. Trebuie să ne trezim. Nu mâine, ci AZI.

loading...
PUTETI CITI SI...