Opt fapte importante - nu opinii - care demontează total ipoteza încălzirii globale cauzate de om!

Postat la: 25.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Opt fapte importante - nu opinii - care demontează total ipoteza încălzirii globale cauzate de om!

Articol de Lynne Balzer

1) "Criza" încălzirii globale a fost cândva o "criză" a răcirii globale! În anii 1960, vremea a început să se răcească de la deceniile de încălzire care au cauzat "dust bowl" din anii 1930. Dar, în timp ce Pământul se răcea, procentul de CO2 creștea în același timp. S-a dat vina pe dioxidul de carbon și pe suprapopulare.

Această copertă a revistei Time Magazine este vârful icebergului. Au existat sute de articole și cărți care preziceau o eră glaciară până la începutul secolului. Dar când temperaturile au început să crească din nou, în anii 1980, cei care se temeau de schimbările climatice ne-au spus că dioxidul de carbon pe care îl emitem provoca încălzirea Pământului! În același an, Meryl Streep a prezentat un documentar PBS intitulat "Cursa pentru salvarea planetei". Acesta prezicea că până în anul 2000 temperatura medie a lumii va fi cu patru grade mai mare. Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat.

2) Este imposibil de infirmat ipoteza încălzirii globale. Au fost puse pe seama schimbărilor climatice următoarele: mai multe valuri de căldură, dar și mai multe valuri de frig, mai multe secete, dar și mai multe inundații, mai puțină zăpadă, dar și mai multă zăpadă, mai multe boli psihice și sinucideri, mai mult alcoolism, mai multă criminalitate, mai mulți gândaci, șobolani și lilieci, războiul civil din Siria, mai multe cutremure și tsunami. Orice se întâmplă cu vremea este pus pe seama schimbărilor climatice.

Un raport recent al CNN susținea că încălzirea globală nu înseamnă întotdeauna încălzire. "Termenul de "încălzire globală" îi confundă pe oameni, deoarece declanșează gânduri legate de căldură și se pretează într-un fel la interpretări greșite atunci când are impact și asupra frigului", a declarat Mike Hulme de la Universitatea din Cambridge.

O regulă binecunoscută a științei spune că "dacă o teorie nu poate fi infirmată, nu este știință".

3) "Climategate": în 2009 și 2011 au fost scurse mii de e-mailuri între oameni de știință americani și britanici proeminenți care susțineau această ipoteză. Într-unul dintre e-mailuri se spune: "Tocmai am finalizat trucul lui Mike din Nature de a adăuga temperaturile reale la fiecare serie pentru ultimii 20 de ani [începând cu anii 1980]". Aceasta se referea la un grafic construit de Michael Mann de la Universitatea Penn State, care exagera în mod grosolan amenințarea despre care ei susțineau că există.

Metodele statistice pe care Mann le-a folosit pentru a crea creșterea din partea dreaptă - care pentru unii semăna cu un băț de hochei - au fost expuse pentru prima dată ca fiind fundamental defectuoase de către Steve McIntyre, un statistician canadian. Acest grafic arăta în mod incorect că temperaturile globale au crescut brusc până la cel mai înalt nivel din istoria înregistrată.

Această emblemă a mișcării pentru încălzirea globală a eliminat din istoria climei perioada caldă medievală (de acum 1000 de ani) și Mica Epocă Glaciară (din anii 1500 până în 1700). E-mailurile lor au dezvăluit, de asemenea, metodele șocante și nemiloase pe care acești oameni
folosite pentru a reduce la tăcere alți oameni de știință ale căror concluzii erau diferite de ale lor.

James Delingpole, jurnalist la Daily Telegraph din Marea Britanie, a descris această colecție de e-mailuri drept "conspirație, complicitate în exagerarea datelor privind încălzirea, posibila distrugere ilegală a unor informații jenante, rezistență organizată la dezvăluirea informațiilor, manipularea datelor, admiterea în privat a unor defecte în afirmațiile lor publice și multe altele". Pentru a devia vina de la aceste
oamenii de știință corupți, mai multe instituții media au dat vina pe ruși pentru piratarea e-mailurilor.

Această dezvăluire ar fi trebuit să pună capăt fiascoului alarmistului climatic. Dar pentru că mass-media a mușamalizat afacerea, majoritatea oamenilor habar nu au că aceste informații importante au ieșit vreodată la iveală!

4) S-au cheltuit MILIARDE de dolari pe granturi pentru oamenii de știință alarmiști, pe călătorii pentru elite cu avioanele lor private la conferințe privind clima, pe subvenții uriașe (plătite de contribuabili) pentru vehicule electrice și pentru ferme de panouri solare și eoliene care ocupă suprafețe uriașe de teren și distrug literalmente viața sălbatică și mediul înconjurător. Indivizii bine plasați care au cules recompensele bănești ale acestei înșelăciuni - parcurile eoliene și comerțul cu carbon - au făcut averi. Principalul purtător de cuvânt, Al Gore, și-a mărit averea netă de la 1,7 milioane de dolari la 330 de milioane de dolari din investițiile sale în energia "verde". Documentarul său, Un adevăr incomod, a susținut că topirea în vestul
Antarcticii de Vest sau a Groenlandei ar provoca o creștere a nivelului mării cu șase metri în viitorul apropiat. În realitate, nivelul mării crește cu aproximativ 1 milimetru pe an, cât grosimea unei unghii, sau cu șapte centimetri pe secol. Acest lucru este verificat de NOAA.

Între 2005 și 2017, niciun uragan major nu a lovit coasta Statelor Unite, stabilind un record pentru cea mai lungă perioadă de timp fără uragane de categoria 3 sau mai mare. Timp de zeci de ani, oamenii de știință au fost plătiți generos cu granturi guvernamentale pentru a promova povestea crizei climatice generate de om. Dacă aceștia spun că nu există nicio problemă, subvențiile lor vor fi întrerupte și vor rămâne fără slujbă.

5) Majoritatea oamenilor de știință nu cred că există o criză climatică. Recent, un fizician laureat al premiului Nobel, John Clouser, a declarat: "Narațiunea populară despre schimbările climatice reflectă o corupție periculoasă a științei care amenință economia mondială și bunăstarea a miliarde de oameni".

Un alt om de știință proeminent, Hal Lewis, a numit-o "cea mai mare și mai de succes fraudă pe care am văzut-o în lunga mea viață de fizician". În proiectul de petiție privind încălzirea globală din 2007, 31.487 de oameni de știință au declarat: "Nu există dovezi științifice convingătoare că emisiile umane de dioxid de carbon, metan sau alte gaze cu efect de seră provoacă sau vor provoca, în viitorul apropiat, o încălzire catastrofală a atmosferei Pământului și o perturbare a climei terestre". Unii oameni de știință, de teamă să nu-și piardă locul de muncă, au așteptat să se pensioneze pentru a vorbi.

6) Dioxidul de carbon NU este principalul "gaz cu efect de seră". Acesta cuprinde doar aproximativ patru sutimi de procent (0,0415%) din atmosferă. Principalul gaz cu efect de seră, vaporii de apă, este de 70-100 de ori mai puternic în reținerea căldurii atmosferice. Cu toate acestea, la o căutare pe Google pentru grafice circulare care să arate acest lucru, 99,9% arată grafice incorecte precum acesta. Puteți vedea ce este greșit în el?

Graficul corect ar trebui să arate ca cel de mai jos:

7) Învinovățirea metanului și a protoxidului de azot pentru contribuția la schimbările climatice este acum folosită ca scuză pentru a fura fermele de la proprietarii lor și pentru a distruge agricultura (în temeiul mandatelor ESG). Cu toate acestea, adevărul este că incidența metanului este de doar DOUĂ părți pe milion, total nesemnificativă. Acest grafic arată efectul mic al dioxidului de carbon și efectul cu adevărat minuscul al metanului și al protoxidului de azot în comparație cu vaporii de apă.

Alarmați vegani au demonizat aceste gaze pentru a forța fermierii să scape de vacile, caprele și oile lor, pentru a fi înlocuite cu "carne" de laborator. Deoarece metanul este produs în timpul cultivării orezului, factorii de decizie politică vor să interzică fermierilor să mai cultive această cultură, care este un aliment de bază pentru jumătate din populația lumii.

SUA și Uniunea Europeană au exercitat presiuni asupra a peste 100 de națiuni pentru a se angaja să reducă cantitatea de metan și de protoxid de azot din țările lor cu 30% până în anul 2030. Dacă aceste națiuni își vor respecta promisiunea, milioane de oameni ar putea muri de foame. Acest lucru se întâmplă deja în Sri Lanka, Ghana și Africa de Sud.

8) Pământul este vizibil mai verde - evidențiat în fotografiile din satelit - ca urmare a ușoarei creșteri a dioxidului de carbon. Deoarece CO2 este vital pentru fotosinteză, care ne menține în viață, mica creștere a acestui gaz oligoelement a fost un avantaj pentru producția agricolă.

Plantele cresc mai repede, absorbind mai mult CO2 în acest proces. Acestea sunt FAPTE bine documentate - nu teorii sau predicții - care dovedesc că "urgența climatică" este o înșelătorie totală promovată de dragul banilor și al puterii de către cei care guvernează în prezent lumea noastră.

loading...
PUTETI CITI SI...