OMS pregătește promovează supunerea copiilor la "tratamente transgender" chirurgicale și hormonale

Postat la: 20.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

OMS pregătește promovează supunerea copiilor la

În cartea "Revoluția sexuală globală: distrugerea libertății în numele libertății", sociologul german Gabrielle Kuby prezintă, în detaliu, modul în care activiștii LGBT au reușit să raspândească atât de multe idei radicale prin infiltrarea în instituțiile internaționale.

Prin „infiltrare" ea nu se referă la o vastă conspirație - deși ar putea fi descrisă în mod adecvat așa, scrie LifesiteNews. Ceea ce vrea să spună este că activiștii care conduc ONG-urile fac de zeci de ani lobby la organisme precum Uniunea Europeană și Organizația Națiunilor Unite. Ei reprezintă o mare parte a birocrației. Și că, atunci când se discută orice chestiune de fond, aceștia sunt prezenți cu serviete pline cu studii pseudoștiințifice și cu cereri atent formulate.

Desigur, acest lucru se întâmplă și acum, iar Centrul pentru Familie și Drepturile Omului (C-FAM) le-a expus și împiedicat eforturile din 1997. Cel mai recent raport al C-FAM, semnalat de LifesiteNews, evidențiază faptul că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) lucrează la noi protocoale medicale cu privire la intervențiile medicale „transgender" - dar nu pentru că intenționează să urmeze exemplul Regatului Unit, Scandinaviei și al altor jurisdicții care supun aceste așa-numite tratamente unei a doua analize.

După cum raportează C-FAM, aceste protocoale au scopul de „a combate răspândirea rapidă a interdicțiilor și restricțiilor privind «operațiile și medicamentele transgender, în special pentru copii», și vor fi orientate spre «creșterea accesului și utilizării, de către persoanele trans și de diverse genuri, a serviciilor de sănătate de calitate și respectuoase»".

Obiectivele-cheie ale OMS sunt răspândirea „îngrijirilor pentru afirmarea genului" (prin care se referă la operații pentru schimbare de sex și administrarea de hormoni), „educația și formarea lucrătorilor din domeniul sănătății" (prin care se referă la îndoctrinarea profesioniștilor medicali) și „recunoașterea legală a identității de gen autostabilite" (prin care se referă la a face ilegală posibilitatea punerii sub semnul întrebării a ideologiei de gen și la introducerea obligativității susținerii intervențiilor medicale, cu amenințarea pedepsei în caz contrar).

ONU și OMS sunt obișnuite să încerce să-și impună voința proprie asupra țărilor în curs de dezvoltare. Totuși, aceste protocoale medicale vor fi în contradicție cu noile protocoale din Olanda, Germania, Finlanda și alte țări. Aceste protocoale sunt o încercare flagrantă a activiștilor transgender de a împiedica comunitatea medicală să se opună celui mai crud experiment medical efectuat asupra tinerilor din vremurile politicilor eugenice.

Din raportul C-FAM: Se așteaptă ca ghidurile OMS să ducă mai departe aceste evoluții. Grupul pentru dezvoltarea ghidurilor, ales de personalul OMS, este format în întregime din activiști „transgender" și furnizori de servicii medicale. Toți cei 14 membri ai grupului sunt deja implicați în extinderea accesului la protocoalele medicale „transgender", în valoare de multe miliarde de dolari, inclusiv pentru copiii minori. Doi membri din Africa de Sud, Chris McLahlan, psiholog specializat în „îngrijiri pentru afirmarea transgenderilor", și Elma de Vries, medic de familie, sunt coautori ai ghidurilor pentru „sănătatea transgenderilor" World Professional Association for Transgender Health (WPATH), care susțin că copiii de 12 ani își pot da consimțământul pentru „tratamentul transgender cu hormoni și chirurgical și că copii chiar mai mici ar trebui încurajați să facă «tranziția socială»".

Un alt membru este Cianán Russell, responsabil cu politicile la ILGA-Europe, cea mai importantă organizație de advocacy pentru homosexuali/transgenderi din Europa, cunoscută și pentru că refuză să condamne sexul între adulți și copii. Un altul, Ayouba El Hamri, este descris ca fiind „un activist trans și feminist cu sediul în Maroc", cu mai multe afilieri la grupuri de advocacy „transgender". Printre alții sunt și o activistă din Liban implicată în activismul „organizarea feministă trans și queer", o „femeie transgender împuternicită" din Filipine, un profesor de la Universitatea Columbia și alte personalități implicate în activități de advocacy pentru transgenderi.

Deși ghidurile publicate de OMS nu vor fi obligatorii din punct de vedere tehnic, ele vor fi extrem de influente, iar jurnaliștii le vor trata ca fiind obligatorii. Când vor fi publicate, puteți fi sigur că le veți vedea citate în mod constant de către activiștii trans în fiecare instituție de presă mainstream, în timpul dezbaterilor despre schimbările de sex la copii și dezbateri despre gen și legislație în acest sens. Jurnaliștii vor cere să afle dacă politicienii „sunt la curent cu ghidurile OMS" și îi vor acuza de „antiștiință" dacă își exprimă dezacordul.

loading...
PUTETI CITI SI...