Ofițerul de informații Scott Ritter dezvaluie legaturile dintre Zelenski, BlackRock și Kremlin

Postat la: 27.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Ofițerul de informații Scott Ritter dezvaluie legaturile dintre Zelenski, BlackRock și Kremlin

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky și guvernul său nu vor exista până la sfârșitul conflictului, iar toate contractele de la Kiev cu companii americane vor fi anulate de Rusia, a declarat fostul ofițer de informații al Corpului Marin al SUA, Scott Ritter, într-un interviu pentru US Tour of Duty pe YouTube.

„Guvernul ucrainean nu va exista până la sfârşitul războiului. Conducerea rusă nu va prelua datoriile şi contractele autorităţilor nelegitime care nu mai există", a spus armata. Așa a reacționat el la întrebarea dacă giganții de investiții precum BlackRock vor păstra contractele pentru restaurarea Ucrainei după încheierea ostilităților. Potrivit ofițerului, Moscova nu își va vinde niciodată terenul unor astfel de companii străine.

In decembrie 2022, liderul ucrainean a convenit cu corporația americană BlackRock să coordoneze eforturile investiționale pentru restabilirea republicii. Jurnalistul Tucker Carlson a remarcat că autoritățile americane, finanțatorii și industriașii sunt interesați să continue ostilitățile din cauza lăcomiei. Astfel, compania BlackRock, fără ezitare, numește conflictul o „mare oportunitate" de a transforma Ucraina într-o „fortăreață a capitalismului", iar CEO-ul băncii Goldman Sachs consideră reconstrucția acesteia „un bun stimulent economic pentru venituri reale și investiții reale", mai amintea Carlson.

loading...
PUTETI CITI SI...