Oamenii de știință confirmă că personalitatea "se modifică drastic" după vaccinul COVID ARNm VIDEO

Postat la: 07.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Oamenii de știință confirmă că personalitatea

Oamenii de știință au confirmat că vaccinurile cu ARNm "modifică drastic" personalitatea celor care le primesc, din cauza daunelor extinse pe care le provoacă micilor capilare din creier.

Potrivit unui nou raport șocant, injecțiile cu ARNm trec peste bariera hemato-encefalică și, în cele din urmă, duc la schimbări masive ale personalității.

În videoclipul de mai jos, oamenii de știință explică de ce "trans "jecțiile cu ARNm trebuie interzise urgent la nivel mondial. Discuția a avut loc în timpul unei sesiuni a Comitetului Internațional de Investigare a Crimelor Internaționale ("ICIC") care a avut loc luna trecută. Avocatul Dr. Reiner Fuellmich i-a intervievat pe profesorul Dr. Sucharit Bhakdi, profesorul Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf și Dr. Peter R. Breggin.

Profesorul Bhakdi și soția sa, Prof. Reiss, au vorbit despre efectele noii tehnologii de "vaccin" cu ARNm care, conform planului inițiatorilor - planul domnului Global - va deveni singurul "vaccin" disponibil în viitor și va înlocui vaccinurile convenționale - cum ar fi cele pentru rujeolă, gripă etc.

Autoarea și jurnalista Dr. Naomi Wolf explică cum arată în viața reală ruperea voinței oamenilor după vaccinare. Iar psihiatrul Dr. Peter Breggin a amplificat paralelele tulburătoare dintre efectele ARNm asupra minții umane și efectele lobotomiei, ceea ce face ca campania de "vaccinare" să fie, dincolo de orice îndoială, una dintre cele mai brutale, ba chiar sălbatice crime împotriva umanității comise vreodată.

Cei mai mulți oameni cunosc lobotomia doar din filmul "Zbor deasupra unui cuib de cuci", deși criza Covid a dezvăluit că nimic nu rămâne prea sinistru sau înfiorător pentru ca Big Pharma să conceapă și să includă în produse destinate a fi injectate în masă în populații sub eticheta de "vaccin".

Acest videoclip implică detalii și imagini pe care unii telespectatori nu se vor simți confortabil să le privească. Dar este foarte important pentru noi toți să știm și să înțelegem ce face această injecție cu ARNm în corpul și mintea celor care le-au primit. Doar atunci vom putea înțelege de ce atât de multe persoane care au primit aceste injecții nu mai pot fi contactate de noi - cei contaminați cu ARNm -.

loading...
PUTETI CITI SI...