O senatoare traseistă de profesie e mai latifundiara decât Gigi Becali. Puterea si Opozitia sunt in familie!

Postat la: 20.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

O senatoare traseistă de profesie e mai latifundiara decât Gigi Becali. Puterea si Opozitia sunt in familie!

Siminica Mirea, acum senatoare la PSD, are împreună cu soțul ei, 360 de hectare de teren. Cu alte cuvinte, e mai latifundiara decât Gigi Becali. Soțul ei, Ionel Mirea, este primar din partea PNL al comunei Crimpoaia din județul Olt. Asa ca la ei in familie se impaca si puterea si opozitia!

Siminica e patroană din 2003. Pentru a fi cât mai pregătită, a trudit, pe lângă firmă, și la studiile de la Biottera, pe care le absolvă la bătrânețe. După ce soțul a ajuns primar, cifra de afaceri a SRL-ui ei a crescut de 300 de ori. De la 3 angajați a sărit rapid la 225. În 2006 făcea echipă cu Dragoș Vâlcov la PD. Până în 2018 a fost parlamentar PNL. În acel an a trecut la PSD. La indemnul si relatiile traseiste ale partenerului Vâlcov, care la ransul lui s-a mutat la PSD ceva mai inainte.

Practic, soții Mirea au devenit bogați doar de când sunt în politică. Terenurile le-au achiziționat pe rând. Numai în Slatina au 12 hectare de teren. Dețin o casă de 466 de mp. În timpul pandemiei, fabrica Mirea, pe numele soției, de la Crîmpoaia, a mers la foc continuu. A produs aproximativ 1.500 măşti din bumbac pe zi. Pe lângă acestea și echipamente de protecție.

loading...
PUTETI CITI SI...