O persoană din interiorul OMS a fost surprinsă în timp ce recunoștea că "un guvern mondial unic" este "la câteva luni distanță VIDEO

Postat la: 14.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

O persoană din interiorul OMS a fost surprinsă în timp ce recunoștea că

Organizația Mondială a Sănătății a devenit arma aleasă de Organizația Națiunilor Unite pentru a prelua controlul global, în timp ce organizația lansează o dublă încercare de a crea bazele unui Guvern Mondial Unic.

Negocieri secrete au avut loc săptămâna aceasta la Geneva, Elveția, pentru a discuta modificările propuse la Regulamentul internațional de sănătate al OMS (RSI), considerat un instrument obligatoriu de drept internațional. Negocieri similare au avut loc luna trecută pentru redactarea unui nou tratat al OMS privind pandemia, comenteaza Planet Today.

Și, potrivit unei persoane din interiorul OMS, organizația globalistă se află la doar câteva luni distanță de crearea unui Guvern Mondial Unic funcțional, cu drepturi prevăzute în tratate care înlocuiesc legile statelor membre, inclusiv Constituția și Declarația Drepturilor din SUA.

Singura organizație la nivel mondial este Organizația Națiunilor Unite. După cum îi spune și numele, este o organizație de națiuni suverane. Națiunile vorbesc, nu lumea, cu atât mai puțin o organizație privată precum WEF și o organizație finanțată din fonduri private precum OMS.

Și, ca să se consemneze, cel mai mare finanțator al OMS, dacă adăugăm Fundația Bill & Melinda Gates și Alianța GAVI, care este tot Bill Gates, țarul mondial neales al sănătății.

În acest an, OMS are în desfășurare un mare efort pentru a dobândi autoritate asupra politicilor de sănătate din fiecare țară. Dacă OMS reușește, această organizație finanțată din fonduri private va fi independentă de guverne și nu va avea nicio responsabilitate politică față de populație.

Ce tip de capacități permanente de biosupraveghere caută OMS:

◦ Autoritatea de a aloca produse de sănătate la nivel mondial
◦ Autoritatea de a elabora orientări de reglementare pentru accelerarea rapidă a produselor de sănătate
◦ Capacitatea de a "contracara diseminarea de informații false și nesigure" cu privire la evenimentele de sănătate publică și la contramăsurile pandemice
◦ Autoritatea de a dezvolta o bază de date de sănătate globală pentru a permite punerea în aplicare a pașapoartelor pentru vaccinuri

OMS s-a străduit și a trecut la acaparări masive de putere care continuă până în prezent. Împreună cu Forumul Economic Mondial, organizația face acum presiuni pentru crearea unor state polițienești de înaltă tehnologie, insistând în același timp ca toată lumea să continue să ia vaccinul și să ia nesfârșitele rapeluri, în ciuda dovezilor clare că acestea nu funcționează și că provoacă daune incomensurabile. Iar mass-media mainstream le promovează fără rușine cauza, încercând să le spele creierul oilor pentru a accepta Big Brother și Noua Ordine Mondială.

loading...
PUTETI CITI SI...