O creștere inexplicabilă a numărului de infarcte și accidente vasculare suspenda tacit prescrierea vaccinului anti-covid în Germania!

Postat la: 22.04.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

O creștere inexplicabilă a numărului de infarcte și accidente vasculare suspenda tacit prescrierea vaccinului anti-covid în Germania!

În Germania, guvernul încearcă să îngroape povestea, dar adevărul începe să iasă la iveală. Este extrem de dificil să se obțină date medicale exacte, în special de la serviciile de urgență. Diferitele baze de date și servicii de urmărire au întârziat în mod vizibil să raporteze de când Covid-19 a lovit lumea.

În Germania, există o monitorizare mai bună, iar un nou raport ridică serioase semne de întrebare cu privire la pericolele pe care le prezintă vaccinurile Covid-19. Personalul de intervenție în situații de urgență solicită suspendarea vaccinarii mARN după ce un nou raport arată o creștere dramatică a problemelor cardiace și a accidentelor vasculare cerebrale după introducerea serului. Raportul, care compară datele din 2018 cu cele de la sfârșitul anului 2021, este extrem de revelator. În comparație cu media 2018/19, s-a înregistrat o creștere masivă de 31,2% în cazul problemelor cardiace și de 27,4% în cazul accidentelor vasculare cerebrale. Această creștere este mai mult decât dublă față de cea înregistrată în 2020, înainte ca vaccinurile să fie lansate la nivel mondial.

Potrivit ziarului german Berliner-Zeitung: "Numărul operațiunilor de salvare de urgență din Berlin care implică probleme cardiace și accident vascular cerebral a crescut brusc în 2021. Acest lucru este demonstrat de răspunsul administrației interne a Senatului la o solicitare a deputatului SPD Robert Schaddach". Acesta precizează: "Scopul investigației este de a determina numărul de intervenții de urgență din Berlin în ceea ce privește problemele cardiace și accidentele vasculare cerebrale din ultimii patru ani." Numărul de solicitări înregistrate în 2021 cu infarct a crescut cu 31% față de valorile medii din 2018/2019, ajungând la un total de 43.806. Numărul de desfășurări înregistrate sub accident vascular cerebral și atac ischemic tranzitoriu a crescut cu 27% în comparație cu valorile medii din 2018/2019, ajungând la un total de 13.096.

Firește, nu este o corelare directa cu vaccinurile anti-Covid, insa aceste cazuri au crescut dupa introducerea vaccinarii si in cazurile raportate foarte multi dintre pacientii acestia aveau un risc si au fost vaccinati cu una, doua, sau - mai recent - cu trei doze. Numeroși medici și oameni de știință consideră că vaccinurile asociate cu această boală provoacă reacții adverse pe termen lung la nivelul sistemului circulator, care pot duce la atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, miocardită și pericardită, printre altele.  Acest lucru ar ajuta la explicarea motivului pentru care atleții tineri și sănătoși s-au îmbolnăvit și chiar au murit într-un ritm alarmant de când au fost lansate vaccinurile.

Purtătorul de cuvânt al Asociației Serviciilor de Interventie de Urgență (ASIU) a declarat pentru Berliner Zeitung: "Astfel de rate de creștere trebuie explicate. Este frapant faptul că numărul total de probleme cardiace și accidente vasculare cerebrale în 2018 și 2019 este relativ apropiat. În 2020, există o creștere inițială față de media 2018/19 de 12,4% pentru problemele cardiace și de 12,9% pentru accidentele vasculare cerebrale. În 2021, va avea loc o a doua creștere, chiar mai mare. În comparație cu media 2018/19, această creștere mai masivă este apoi de 31,2% pentru probleme cardiace și de 27,4% pentru accidente vasculare cerebrale. Pentru 2020, ar putea să pară încă plauzibil că o combinație nefastă între apariția unui nou tip de virus și introducerea unor măsuri fără precedent, cu toate daunele colaterale, a dus la o creștere tragică a numărului de victime. Pentru 2021, însă, se pare că a fost adăugat un alt factor necunoscut, care din nou crește semnificativ creșterea anterioară. În plus, atunci când se compară grupele de vârstă, se observă că cele mai mari rate de creștere apar tocmai în acele grupe de vârstă care nu sunt considerate în mod obișnuit grupuri vulnerabile în ceea ce privește boala Covid-19".

"Până la finalizarea tuturor investigațiilor și până la disponibilitatea dovezilor științifice corespunzătoare care să excludă în mod clar o legătură de cauzalitate, ASIU solicită cu insistență suspendarea pentru toți membrii afectați ai profesiilor respective de la aplicarea obligației de vaccinare legată de zonă.", mai spune purtatorul de cuvant al asociatiei profesionale.

Toate linkurile catre sursele de documentatie AICI.

loading...
PUTETI CITI SI...