O colecție de aproape 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!

Postat la: 04.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

O colecție de aproape 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!

Aproape 10.000 de fotografii din laptopul abandonat al lui Hunter Biden au fost încărcate pe un nou site - BidenLaptopMedia.com, care a fost indisponibil intermitent de la lansare din cauza traficului copleșitor.

Site-ul, a cărui realizare a durat luni de zile, este ideea fostului consilier al lui Trump la Casa Albă, Garrett Ziegler, care a lucrat ca asistent al consilierului economic Peter Navarro.

"Ne-a luat câteva luni ca, în primul rând, să analizăm fotografiile, aproximativ 10.000, și să redactăm organele genitale de pe fotografii", a declarat Ziegler, adăugând: "Principalul nostru obiectiv... este adevărul și transparența".

"Dacă poporul american vrea să știe cum este prima lor familie, o va primi. Și nu vom scoate fotografii care îi prezintă pe soții Bidens într-o lumină bună".

Site-ul include;

Și o mulțime de detalii personale;

Potrivit lui Ziegler, mai multe fotografii care conțineau date private au fost redactate, inclusiv cele care conțineau numere de securitate socială, informații bancare și numere de carduri de credit - precum și mai multe fotografii nud ale lui Hallie Biden, văduva lui Beau Biden.

Dintre numeroasele fotografii găsite pe laptop, Ziegler a furnizat Fox News Digital două fotografii inedite din laptop. Una dintre fotografii îl arată pe Hunter Biden îmbrățișat cu Zoe Kestan, iubita sa de atunci, în 2018. Cealaltă imagine - care prezintă o serie de droguri și un ambalaj de prezervativ așezat pe o masă - provine dintr-o conversație prin SMS pe care Hunter a avut-o cu Hallie Biden - văduva lui Beau Biden și fosta amantă a lui Hunter Biden - în același an.

Oferind mai multe informații despre tipul de conținut la care se pot aștepta telespectatorii pe site, Ziegler a spus că unele conținuturi care nu au "valoare de știri" nu vor fi prezentate. -Fox News

"Există, de exemplu, capturi de ecran ale jocurilor Candy Crush în care suntem destul de încrezători în a spune că nu au absolut nicio valoare de știri", a spus el. "Așadar, va fi vorba, aș spune, de 98% din fotografiile de pe dispozitiv, aproximativ 10.000 în total, deși va fi ceva mai puțin de atât."

"Va fi o relatare complet autentică a fotografiilor de pe dispozitiv", a continuat el.

loading...
PUTETI CITI SI...