Nume de cod "Agnes": taina cea mare care ii uneste pe judecătorul Ion-Tudoran și pe Florin "Chinezu"

Postat la: 28.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Nume de cod

Detalii cutremurătoare, ținute la secret timp de 19 ani, in dezvaluirile care urmeaza. Judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, de la Curtea de Apel București, ar ascunde în trecutul său tăinuirea decesului unei tinere. Ar fi vorba de Agnes, iubita bunului său prieten, omul de afaceri Florin Pîrvu zis „Chinezu".

Faptele invocate s-ar fi petrecut în anul 2000, când Agnes abia trecuse de vârsta majoratului. Cauza decesului ar fi fost consumul excesiv de heroină. Dezvaluirile au ajuns in atentia mediei la cotidianul Cancan, pe adresa de mail a redactiei: pont@cancan.ro. Ceea ce urmeaza in continuare este de-a dreptul socant:

"Adolescenta Agnes și-a găsit în anul 2000 sfârșitul în apartamentul protectorului său din Calea Văcărești nr. 278. Ținută până atunci într-un soi de sechestrare alimentată de dependența ei de droguri, Agnes a decedat dintr-o supradoză. Imediat după producerea tragicului eveniment, speriat de faptul că ancheta autorităților îl putea indica direct ca responsabil, Florin Pîrvu ar fi apelat pentru mușamalizare la bunul său prieten, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran", se arată în mesajul transmis.

Potrivit sursei citate, Florin Pîrvu îl știa pe judecător încă din anii 1990, când acesta i-ar fi autorizat primul amanet din țară, în condiții nu tocmai legale. Judecătorul Ion-Tudoran ar fi uzitat de influența funcției sale pentru a acoperi decesul suspect, se mai arată în mesaj.

"Prin manipularea unor probe, la care părtaș a fost și un medic cetățean american, moartea adolescentei Agnes s-a transformat, cu susținerea judecătorului, într-un caz mai banal, de deces accidental prin supradoză. Autoritățile judiciare nu și-au făcut treaba, motivate fiind de influența lui Ion-Tudoran și probabil și de banii puși în joc. Înmormântată în cavoul familiei Pîrvu din cimitirul Belu, Agnes a fost trădată atunci și de familia sa în schimbul unui apartament, a unei mașini și unor sume de bani", mai susține sursa citată.

Și totuși a avut loc un deces, suspectat inițial a fi drept crimă. Care ar fi fost acoperită de un judecător. "Ca un mesaj de dincolo, în una din ultimele fotografii ale tinerei Agnes făcută alături de Florin Pîrvu se întrezărește în plan secund, în spate, ca un veritabil ghinion în viață, trăsătura unei mustăți ajunsă celebră la Curtea de Apel București (judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran - n.r.). Căci, juridic vorbind, cazul Agnes nu este încă prescris. Amintirea, poate, da", se încheie mesajul primit pe adresa redacției Cancan.ro

loading...
PUTETI CITI SI...