Noi descoperiri alarmante: Oamenii de știință avertizează împotriva donărilor de sânge de la persoane vaccinate

Postat la: 17.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Noi descoperiri alarmante: Oamenii de știință avertizează împotriva donărilor de sânge de la persoane vaccinate

Descoperirile recente ale oamenilor de știință japonezi au declanșat o dezbatere controversată cu privire la donațiile de sânge de la persoane care au fost vaccinate cu COVID-19.

Într-o lucrare preimprimată, cercetătorii subliniază riscurile alarmante asociate cu utilizarea sângelui de la donatorii vaccinați, sugerând că prezența compușilor toxici ar putea compromite siguranța transfuziilor. Ei pledează pentru oprirea imediată a donațiilor de sânge de la persoanele vaccinate și îndeamnă guvernele să întrerupă programele de vaccinare pentru a evalua în continuare aceste preocupări. Acest articol analizează în detaliu riscurile specifice identificate de cercetători și implicațiile pentru sănătatea publică și practicile medicale. În plus, pentru a evita aceste riscuri și a preveni contaminarea în continuare a produselor din sânge și complicațiile rezultate, aceștia solicită suspendarea programelor de vaccinare COVID-19.

„Prejudiciile pentru sănătate cauzate de vaccinarea genetică sunt deja extrem de grave și este timpul ca țările și organizațiile relevante să ia împreună măsuri concrete pentru a identifica riscurile și pentru a le controla și rezolva", au declarat aceștia. Multe țări din întreaga lume au raportat că așa-numitele vaccinuri genetice - cum ar fi cele care utilizează ARNm modificat care codifică proteina spike și nanoparticule lipidice ca sistem de eliberare a medicamentului - au dus la tromboză post-vaccinare și leziuni cardiovasculare ulterioare, precum și la o mare varietate de boli care implică toate organele și sistemele, inclusiv sistemul nervos.

Pe baza acestor rapoarte și a volumului de dovezi care au ieșit la iveală, prin lucrarea lor, cercetătorii atrag atenția cadrelor medicale asupra diverselor riscuri asociate transfuziilor de sânge care utilizează produse din sânge provenite de la persoane care au suferit de covisie îndelungată și de la persoanele care au primit vaccinuri genetice, inclusiv cele care au primit vaccinuri cu ARNm. Cu toate acestea, „ar trebui, de asemenea, subliniat faptul că problemele discutate aici sunt chestiuni care se referă la toate transplanturile de organe, inclusiv transplanturile de măduvă osoasă, și nu doar la produsele din sânge", au scris cercetătorii.

Lucrarea rezumă cele șase preocupări majore identificate de cercetători cu privire la utilizarea produselor din sânge derivate de la beneficiarii vaccinului genetic.

1. Contaminarea cu proteine Spike

S-a constatat deja că proteina spike, care este antigenul vaccinurilor SARS-CoV-2 și genetice, are diverse toxicități, inclusiv efecte asupra globulelor roșii și agregării plachetare, formarea amiloidului și neurotoxicitate. Este esențial să se recunoască faptul că proteina spike în sine este toxică pentru oameni. De asemenea, s-a raportat că proteina spike poate traversa bariera hemato-encefalică. Prin urmare, este esențial să se elimine proteina spike derivată din vaccinul genetic însuși din produsele din sânge.

2. Contaminarea cu agregate amiloide și microtrombi formați de proteinele spike

Nu este încă clar modul în care agregatele amiloide și microtrombii formați de proteinele spike se transformă în trombi vizibili. Cu toate acestea, odată formate, agregatele amiloide nu pot fi eliminate ușor și, prin urmare, trebuie eliminate din produsele sanguine. Aceste agregate amiloide s-au dovedit, de asemenea, a fi toxice.

3. Evenimente atribuibile scăderii sistemului imunitar al donatorului și anomalii imunitare datorate imprintării imunitare sau trecerii la IgG4 etc. ca urmare a dozelor multiple de vaccinuri genetice

Atunci când funcția imunitară a unui donator este afectată de vaccinarea genetică, există riscul ca donatorul să aibă o anumită boală infecțioasă (subclinică) sau să fie infectat cu un virus patogen și să fi dezvoltat viremie sau alte afecțiuni, chiar dacă donatorul nu are simptome subiective. Din acest motiv, profesioniștii din domeniul sănătății care efectuează proceduri chirurgicale, inclusiv prelevarea de sânge și transplantul de organe, precum și utilizarea produselor din sânge, ar trebui să gestioneze cu atenție sângele beneficiarilor vaccinului genetic pentru a preveni infecția prin sânge. De asemenea, va fi necesar să se informeze toți profesioniștii din domeniul sănătății cu privire la aceste riscuri.

4. Nanoparticule lipidice („LNP") și ARNm pseudouridinizat (numai vaccinuri ARNm)

În cazul vaccinurilor cu ARNm, LNPs și ARNm pseudouridinizat pot rămâne în sângele primitorilor dacă sângele este recoltat fără o perioadă suficientă de amânare după vaccinarea genică.LNP-urile sunt foarte inflamatorii și s-au dovedit a fi ele însele trombogene, reprezentând un risc pentru beneficiarii transfuziilor. LNP-urile în sine au o activitate adjuvantă puternică și prezintă riscul de a induce sindromul autoimun indus de adjuvant („sindromul ASIA").Un risc suplimentar este acela că, în cazul în care ARNm pseudouridinizat este încorporat în sângele primitorului în timp ce este încă ambalat în LNP, în organismul primitorului poate fi produsă o proteină spike suplimentară.

5.Contaminarea cu globule roșii sau trombocite agregate

Proteina spike determină agregarea globulelor roșii și a trombocitelor și, prin urmare, aceste agregate vor fi transportate în sângele primitorului, cu excepția cazului în care sunt eliminate din produsul sanguin.

6. Celule B de memorie producătoare de IgG4 și IgG4 produse de acestea

Cantități mari (concentrație serică de obicei peste 1,25-1,4 g/L) de celule plasmatice IgG4-pozitive neinflamatorii pot provoca inflamație cronică, cum ar fi boala fibroinflamatorie.IgG4 este un anticorp și este acronimul pentru imunoglobulina G4. Multe țări din întreaga lume au raportat că așa-numitele vaccinuri genetice - cum ar fi cele care utilizează ARNm modificat care codifică proteina spike și nanoparticule lipidice ca sistem de eliberare a medicamentului - au dus la tromboză post-vaccinare și leziuni cardiovasculare ulterioare, precum și la o mare varietate de boli care implică toate organele și sistemele, inclusiv sistemul nervos. Pe baza acestor rapoarte și a volumului de dovezi care au ieșit la iveală, prin lucrarea lor, cercetătorii atrag atenția cadrelor medicale asupra diverselor riscuri asociate transfuziilor de sânge care utilizează produse din sânge provenite de la persoane care au suferit de covisie îndelungată și de la persoanele care au primit vaccinuri genetice, inclusiv cele care au primit vaccinuri cu ARNm.Cu toate acestea, „ar trebui, de asemenea, subliniat faptul că problemele discutate aici sunt chestiuni care se referă la toate transplanturile de organe, inclusiv transplanturile de măduvă osoasă, și nu doar la produsele din sânge", au scris cercetătorii.Tabelul 1 din lucrare rezumă cele șase preocupări majore identificate de cercetători cu privire la utilizarea produselor din sânge derivate de la beneficiarii vaccinului genetic.

loading...
PUTETI CITI SI...