Nicuşor Dan o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie, după episodul cu înregistrarea audio difuzată de Dana Budeanu

Postat la: 15.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Nicuşor Dan o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie, după episodul cu înregistrarea audio difuzată de Dana Budeanu

Candidatul independent la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, va intenta proces civil împotriva primarului Gabriela Firea pentru calomnie şi afirmaţii calomnioase.

Nicuşor Dan anunţă că Gabriela Firea a făcut afirmaţii calomnioase la adresa sa şi va trebui să răspundă. „A spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetăţeni în diferite chestiuni. (...) Înţeleg că ea nu poate să conceapă ca cineva să-şi dedice 15 ani din viaţă ca să apere nişte principii, nişte oameni împotriva abuzurilor autorităţilor. Nu poate să înţeleagă, pentru că nu e în sistemul ei de valori că cineva poate să doneze din banii lui, gratuit, pentru o cauză", a spus Dan.

Acesta a susţinut că atunci când cineva face afirmaţii mincinoase despre altcineva trebuie să plătească. „Voi intenta proces civil pentru calomnie şi afirmaţii calomnioase primarului PSD Gabriela Firea", a precizat Nicuşoar Dan. Acesta a menţionat că are obligaţia să apere reputaţia sa şi a colegilor săi din „Salvaţi Bucureştiul", care au făcut muncă voluntară 15 ani. „Mai am obligaţia să apăr spaţiul public de dejecţii revărsate de un contracandidat politic", a conchis Dan.

In urma unei înregistrări a unei conversaţii telefonice între Nicuşor Dan şi un consilier de la Primăria Sectorului 4, difuzate de Dana Budeanu, primarul Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicuşor Dan de trafic de influenţă şi a sugerat că a luat bani de la un om de afaceri.

loading...
PUTETI CITI SI...