Negoita plateste 6,5 milioane de lei pentru reclamă în presă, pentru Primăria Sectorului 3

Postat la: 25.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Negoita plateste 6,5 milioane de lei pentru reclamă în presă, pentru Primăria Sectorului 3

Consiliul local de la Sectorul 3 ar vra să aprobe un buget de 6,5 milioane de lei pentru reclame în presă. Asta după ce s-au cheltuit sume imense deja pentru cumpărare de apariții media, în valoare de 5,6 milioane de lei.

Consiliul local al Sectorului 3 din București, controlat de primarul Robert Negoiță (PSD), are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre prin care va aloca din texele și impozitele bucureștenilor încă 6,5 milioane de lei pentru reclame în presă. Cei 6,5 milioane de lei se adaugă sumelor imense cheltuite deja pentru cumpărare de apariții media, în valoare de 5,6 milioane de lei. Banii au fost cheltuiți pentru promovarea imaginii Sectorului 3 și a primarului Robert Negoiță, unul dintre răsfățații mass-media în ultimii ani.

Banii sunt pregătiți pentru reclame ce vor fi gestionate printr-o suveică, mai precis prin compania Smart City Invest S3 SRL, deținută chiar de Primăria Sector 3. Referatul de aprobare a alocării celor 6,5 milioane de lei, semnat chiar de primarul Robert Negoiță, susține că noua campanie de promovare ar contribui la creșterea numărului de spații verzi amenajate în Sectorul 3. În plus, prin noua campanie, primăria vrea promovarea unui centru SPA și a sistemului "inteligent" de gestionare a parcărilor ce ar urma să fie implementat anul viitor.

Din cei 6,5 milioane de lei ce vor fi alocați pentru promovare, 5 milioane de lei se vor duce direct pentru cumpărarea de publicitate în presă și în afișaj, 250.000 pentru realizarea unui spot video și 186.000 de lei pentru un studiu de impact. Banii primăriei Sectorului 3 au ajuns la zeci de televiziuni, radiouri și site-uri de media în ultimii doi ani.

loading...
PUTETI CITI SI...