În încercarea maniacă de a mai salva ceva din administrația sa, Joe Biden aruncă SUA în prăpastie!

Postat la: 02.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

În încercarea maniacă de a mai salva ceva din administrația sa, Joe Biden aruncă SUA în prăpastie!

Autor: James Howard Kunstler

"... Statul permanent nu are curajul să ia decizii grele - să spună Moscovei: 'Să lăsăm în urmă acest episod nefericit (Ucraina). Să dezgropăm tentativele de tratate pe care le-am scris în decembrie 2021 și să vedem cum putem colabora, pentru a restabili din nou funcționalitatea în Europa'." - Alastair Crooke

Când negi ceea ce este de la sine înțeles, ești în război cu realitatea și asta nu se termină niciodată bine. Aceasta este starea finală a țării noastre care a trăit în maximă necinste și nefericire de-a lungul anilor. „Isteții" din administrația americană nu au mințit doar despre tot ceea ce fac, dar s-au folosit de uneltele guvernamentale pe care le-au avut la îndemână pentru a distruge tot ceea ce ating într-un efort terminal-isteric pentru a-și acoperi faptele greșite, în special crimele împotriva propriului popor.

Dar înțelegeți asta: nu există nicio cale ca Ucraina să poată evita înfrângerea în lupta sa provocată de SUA cu Rusia. Rusia are toate avantajele. Este lângă Ucraina. Are o capacitate solidă de producție a armelor. Terenul războiului este țara de la granița sa istorică, pe care a controlat-o încă din secolul al XVIII-lea, cu excepția ultimilor treizeci de ani, când Ucraina a funcționat drept carne de tun pentru antreprenorii militari americani și partenerii lor politici. În ciuda suportului masiv prin trimiterea armelor din partea SUA și a contribuțiilor din partea contingentului NATO în Europa, nu a mai rămas aproape nimic din armata ucraineană în trupe, echipamente și muniții. Ucraina va reveni în cele din urmă la statutul demilitarizat de "borderland".

Care sunt alternativele NATO acum? Poate încerca să revină la negocieri. Rusia nu are niciun motiv să aibă încredere în acest proces, având în vedere modul în care acordurile Minsk 1 și 2 au fost elaborate (NATO și SUA le-au anulat în mod voit și necinstit). SUA și NATO și-ar putea trimite propriile trupe în Ucraina, dar asta ar însemna sinucidere, având în vedere carența armelor și munițiilor alianței și armata feminizată a Americii. SUA ar putea merge puțin mai departe și ar putea provoca un schimb nuclear (suicid prin alte mijloace) - și având în vedere nivelul de nebunie isterică terminală din mintea „istețului" din fruntea SUA, varianta aceasta nu iese din calcul.

O alternativă probabilă, bazată pe realitate, este să așteptăm ca Rusia să finalizeze operațiunea militară specială pentru a liniști și neutraliza Ucraina. Teoria predominantă este că acesta ar fi sfârșitul dominanței mondiale a Americii din punct de vedere militar și sfârșitul NATO, dar și sfârșitul financiar pentru SUA, întrucât non-vestul abandonează dolarul. În acest scenariu, BRICS își aruncă trilioanele în obligațiunile din SUA, trimițând toți dolarii înapoi în America, păstrând o inflație a iadului, falimentând efectiv SUA. Acesta ar fi fructul final al dezastruosului regim Joe Biden impus nouă prin fraudă electorală de către „isteții" din administrația prezidențială: SUA a fost redusă în doar câțiva ani la statutul de țară falimentară, de putere dezordonată social, marginalizată, susceptibilă de propria sa dezbinare politică - nu este un rezultat tentant, dar poate e mai bine decât transformarea planetei Pământ într-o scrumieră înfiorătoare.

Acest rezultat ar forța SUA să-și analizeze problemele interne și să facă față propriilor sale eșecuri stupide de onoare, decență și integritate. Ar fi sfârșitul hegemoniei „istețului" de la vârful SUA. Întrebarea este dacă „istețul" va arunca America în flăcări în încercarea de a se salva și de a scăpa de o răspundere legală pentru crimele sale. Deja s-au pus paie pe foc prin acumularea de urmăriri penale în cazul lui Trump. Știți că încercarea de a-l da afară de pe tablă de joc folosindu-l pe consilierul special Jack Smith poate duce cu ușurință la tulburări civile severe și, eventual, o contra-lovitură de stat, prima de acest gen în SUA?

loading...
PUTETI CITI SI...