Minciuna de la Posta Româna! Dovada ca se obstructioneaza trimiterea actelor in procesele românilor de la CEDO

Postat la: 30.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Minciuna de la Posta Româna! Dovada ca se obstructioneaza trimiterea actelor in procesele românilor de la CEDO

Am publicat un amplu articol despre o intamplare bizara, in urma careia o româncă nu a putut sa trimita la CEDO un plic cu documente importante pentru procesul sau.

Femeia acuza ca Posta Româna a facut in asa fel incat fie sa nu trimita plicul deloc, fie ca sa nu ajunga corect la destinatie si sa fie returnat, astfel incat documentele sa nu ajunga in termen util la proces si statul român sa nu piarda (asa cum pierde majoritatea proceselor cu cetatenii). Intr-un drept la replica adresat redactiei nostre, insotit de un document, Posta Româna afirma, prin departamentul Comunicare, ca adresa ar fi fost gresit trecuta, astfel incat cartarea s-a facut eronat si nu a ajuns plicul la destinatie.

Reamintim ca mai multi cititori au acuzat acelasi sistem pe care-l folosesc cei de la Posta in relatia cu CEDO, pe retelele de socializare, dupa aparitia articolului nostru au aparut mai multe comentarii cu intamplari similare, de unde deductia ca Posta ar avea o "directiva" ca sa obstuctioneze scrisorile cetatenilor pentru procesele de la CEDO, astfel incat statul sa nu mai piarda milioane de euro despagubiri.

Cea care ne-a sesizat situatia, Vali Constantinescu, dupa ce am publicat dreptul la replica al Postei, la finalul articolului anterior, a observat o alta inadvertenta, care dovedeste ca Posta Româna este in culpa inca o data, iar cititorea noastra este cea care are dreptate:

"După chiar actul trimis de Posta Romana, după Dreptul la Replica apare si tabelul acesta pe care vi-l dau si eu mai jos, nici nu il observasem. CUM se explica existenta plicului meu in 28.09.2018 in Franța ??? Când pe traseul indicat de Posta Romana ni se spune ca in 27.09. 2018 a ajuns in Romania returnat de francezi ? Aici e ceva putred, putred! Domnilor jurnaliști, V-ați facut treaba, prin existenta documentelor indicate de mine foarte clare, v-ati lamurit de Adevar!", ne spune Vali Constantinescu si publicam mai jos dovezile:

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...