Medicul care a adus pe lume copiii făcuți de Putin cu amanta moare în condiții misterioase după ce a dezvăluit existența celor doi fii ai președintelui rus

Postat la: 02.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Medicul care a adus pe lume copiii făcuți de Putin cu amanta moare în condiții misterioase după ce a dezvăluit existența celor doi fii ai președintelui rus

Ca o coincidență ciudată, Dr. Natalia Thiebaud Kondratieva a murit în Elveția pe 24 februarie, la prima aniversare a invaziei Rusiei în Ucraina. Ea a murit cu câteva zile înainte de a fi indicată pe nume într-o investigație a unui post de știri de investigație rusesc.

Dr. Kondratieva ar fi medicul care a asistat la nașterea a cel puțin doi dintre copiii lui Putin cu iubita sa, gimnasta rusă Alina Kabaeva. Președintele rus a fost căsătorit timp de 17 ani, până în 2014, dar rapoartele și zvonurile privind infidelitatea și relația sa cu Kabaeva au persistat mult timp. Mai multe instituții media au relatat că Putin a avut copii cu Kabaeva. Se crede că Kondratieva ar fi fost medicul anonim care a dezvăluit existența celor doi copii în 2022, în ziarul elvețian Sonntagszeitung. Cauza morții ei nu a fost precizată.

Kondratieva făcuse anterior aluzie la faptul că îl cunoștea și îl susținea pe Putin. Ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îl descria pe liderul rus ca fiind "singurul și unicul tată pentru toată Mama Rusia!" Ea a adăugat: "Vă mulțumesc că nu m-ați uitat". Imagini postate, de asemenea, pe rețelele de socializare o arată pe Kondratieva, născută în Elveția, împreună cu alte câteva femei din personalul medical în Piața Roșie în 2019.

Proekt: "Cum au ajuns medicii elvețieni, care au venit la Moscova pentru câteva zile, în tribuna VIP închisă pentru toți străinii? Răspunsul la această întrebare este destul de simplu: aceste femei elvețiene aveau merite importante și secrete în fața conducerii ruse. Ele erau moașele și medicii personali ai lui Kabaeva, care au asistat la nașterea copiilor ei. Thiebaud și alți membri ai personalului de la St. Anne au fost cei care au ajutat-o pe Kabaeva să nască la Lugano în 2015. În mai 2019, când gimnasta era în travaliu pentru a doua oară, elvețienii au trebuit să meargă în Rusia - fie pentru că povestea primei nașteri a fost dezvăluită presei, iar relațiile cu Occidentul nu mai erau la fel de bune ca înainte, fie pentru că viitoarea mamă nu era pregătită pentru călătorii pe distanțe lungi din motive de sănătate."

loading...
PUTETI CITI SI...