Medicii legiști zic că din 150 de "decese COVID" autopsiate la IML foarte puține au fost cauzate de SARS-COV-2!

Postat la: 22.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Medicii legiști zic că din 150 de

Organizația Mondială a Sănătății a ordonat încă de la începutul Pandemiei să nu se facă autopsii în cazul celor declarați morți de Covid. Decizia a fost din start suspectă și foarte mulți au acuzat OMS că încearcă să manipuleze în acest fel statisticile morților.

Decizia este cu atât mai absurdă cu cât necropsiile sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament. Sub această acoperire, foarte mulți oameni care au murit de cancer, diabet, infarct miocardic sau atac cerebral au fost trecuți la morți COVID, după cum a aratat si Ziuanews AICIAutoritatile au afirmat ca prin interzicerea necropsiilor s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiști. 

Prof. univ. dr. Valentin Iftenie, medic primar legist la Institutul Mina Minovici din București, dă peste cap, însă, statisticile pandemiei: "Din 150 de decese COVID investigate la Institutul de Medicină Legală, foarte puține au fost cauzate de noul Coronavirus. Nu există leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!". Medicul mai declară că studiul realizat pe decesele de COVID va fi pus pe masa Ministerului Sănătății Alexandru Rafila.

loading...
PUTETI CITI SI...