Marian Oprișan conduce un Ford Shelby de 100.000 de euro, cadou "de la mama", care e pensionara si a fost paznic de intreprindere

Postat la: 11.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Marian Oprișan conduce un Ford Shelby de 100.000 de euro, cadou

Președintele Consililului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost surprins, săptămâna trecută, de un localnic din Focșani la volanul unui autoturism de teren Ford Shelby. Este vorba despre ultimul model care, cu dotări minime, valorează 118.000 de euro. Oprișan, care este și președintele organizației PSD Vrancea, a explicat că mașina este a mamei sale care i-o mai împrumută „din când în când”.

În declarația de avere a lui Marian Oprișan, care a fost anonimizată la cerere, pe site-ul Consiliului Județean Vrancea, nu figurează niciun cont cu o sumă atât de mare pentru achiziționarea acestei mașini. Întrebat de unde a avut banii pentru un autoturism atât de scump, Marian Oprișan a precizat banii au fost virați din contul mamei sale - „un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție". Marian Oprișan a explicat că mașina la volanul căreia a fost fotografiat este a mamei sale care îi mai împrumută autoturismul de teren.

„Mașina a fost cumpărată de mama mea, ea este proprietarul. Mie mi-o mai dă din când în când s-o conduc câte cinci minute. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii întrebați-o pe ea. Mama mea nu este funcționar public, ci persoană privată și nu văd care este problema", a declarat Marian Oprișan pentru Ziarul de Vrancea. Președintele Consiliului Județean Vrancea a mai precizat că și celelalte mașini la volanul cărora a fost surprins sunt tot ale mamei sale.

„Este o mașină senzațională și o mașină foarte bună, care îți dă mari satisfacții atât onroad, pe astfalt, cât și offroad, pe teren accidentat și eu sunt pasionat de această chestiune. Banii au fost virați din contul mamei mele, un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție", a declarat Marian Oprișan, făcând referire la autoturismul Ford Shelby. Seful PSD Vrancea a spus că își poate permite o asemenea mașină „după o viață de muncă" a sa și a familiei sale. Cât despre casa în care locuiește, Oprișan a explicat că este alcătuită dintr-un apartament cu trei dormitoare și un altul cu două dormitoare, al mamei sale.

loading...
PUTETI CITI SI...