Marea Foamete Globală: Nu veți deține nimic și veți muri de foame!

Postat la: 12.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Marea Foamete Globală: Nu veți deține nimic și veți muri de foame!

Autori: Augusto Zimmermann și John Hartnett

"Nu veți deține nimic și veți fi fericiți." Această afirmație confruntatoare emană de la Forumul Economic Mondial (FEM), o organizație neguvernamentală înființată în 1971 de Klaus Schwab.

După toate aparențele, FEM este cea mai puternică organizație din lume. De zeci de ani, se află în centrul reunirii celor mai bogați și mai puternici oameni de afaceri și politici din lume, devenind forța motrice la nivel mondial, în special după COVID-19.

În iulie 2020, dl Schwab a fost coautor și a publicat o carte intitulată "COVID-19: The Great Reset". Prin această publicație, el a încercat să identifice punctele slabe ale sistemului economic actual, care, în opinia sa, au fost expuse de presupusa pandemie.

FEM-ul domnului Schwab consideră COVID-19 drept o "fereastră de oportunitate rară, dar îngustă" pentru resetarea economiei globale. Aceasta implică eliminarea granițelor naționale și înlăturarea drepturilor de proprietate și, de fapt, a oricărui alt drept individual de la noi toți.

În ceea ce este poate și mai remarcabil, Marea Resetare implică, de asemenea, schimbarea ființelor umane.

Potrivit economistului politic și jurnalistului financiar James Gorrie, unul dintre oamenii FEM, profesorul și autorul Yuval Noah Harari a declarat că era liberului arbitru al oamenilor "s-a încheiat", oamenii fiind doar niște "animale hackabile".

Mai presus de toate, obiectivul principal al Marii Resetare este de a restructura întreaga lume într-o dictatură de sus în jos, care este condusă de oligarhia globală.

"Restricțiile COVID-19 și măsurile de combatere a schimbărilor climatice sunt pilonii inițiativei Marii Resetare, care vizează refacerea capitalismului global, ceea ce duce, în cele din urmă, la un control tiranic asupra societăților", afirmă jurnalistul specializat în domeniul climei și consilierul politic oficial Marc Morano.

Dacă este ceva ce ne-a învățat COVID-19 este că multe guverne nu lucrează pentru oameni.

Dimpotrivă, aceste guverne urmează scenariul marii resetări a FEM, care "este legată de schimbările climatice și de politicile "green new deal" promovate în Statele Unite, Europa și în alte câteva țări, precum și de agenda climatică a Națiunilor Unite și de inițiativa "net-zero"."

Aceste planuri oligarhice de compromitere a securității alimentare și de distrugere a drepturilor de proprietate sunt în plină desfășurare în multe țări de pe glob.

Să luăm, de exemplu, exemplul Olandei. O țară minusculă din punct de vedere al terenului și al populației, această țară este totuși al doilea cel mai mare exportator de alimente din lume.

Și totuși, toate acestea se vor sfârși în curând din cauza politicilor guvernamentale care îi învinovățesc efectiv pentru "emisiile ridicate de gaze cu efect de seră", în ciuda faptului că această națiune contribuie cu doar 5,2 % din totalul emisiilor UE.

Se estimează că până la 3.000 de fermieri ar putea fi nevoiți să își închidă fermele productive din această țară.

Xin Du a scris pentru The Spectator Australia:

"Politicile olandeze sunt deosebit de derutante, deoarece fermierii olandezi sunt printre cei mai eficienți din lume .... Prin urmare, este halucinant faptul că guvernul olandez și UE ar dori să dezrădăcineze această industrie, în loc să o promoveze și să o imite într-o lume care rămâne fără alimente."

Din păcate, guvernul olandez nu este singurul care își vizează fermierii. Multe țări, printre care Canada, Germania și Sri Lanka, urmează o agendă similară de subminare a sectorului agricol prin reducerea azotului din mediul înconjurător cu cel puțin 30 de procente.

Joshua Phillip, reporter de investigații și expert recunoscut în războiul hibrid asimetric, spune că "politicile de reducere a azotului și tendințele în materie de îngrășăminte chimice din majoritatea țărilor din întreaga lume vor duce la penurie de alimente, așa cum s-a întâmplat recent în Sri Lanka".

Alarmații privind încălzirea globală susțin că protoxidul de azot este un gaz cu efect de seră și că trebuie să oprim producția de carne pentru a-l reduce. Aceasta este doar o altă înșelătorie.

În Statele Unite, fermierii nu găsesc deja suficient îngrășământ chimic azotat pentru a-și crește culturile. Recomandarea FEM de a "reconstrui mai bine" a fost adoptată în Statele Unite ca o "politică privind schimbările climatice".

Sub administrația Biden, și aceasta a dus la prăbușirea actualului sistem energetic pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

Departamentul Agriculturii al SUA (USDA) a publicat recent un raport îngrijorător care, în esență, avertizează publicul american cu privire la inevitabilele penurii de alimente.

Amenințarea penuriei de alimente în această țară a fost agravată și mai mult de politicile guvernamentale care au ca rezultat creșterea ratelor dobânzilor, inflația prețurilor și reglementările de mediu excesive care, atunci când sunt combinate, creează probleme foarte serioase pentru sectoarele agricole și zootehnice ale acestei națiuni.

Propaganda FEM privind suprapopularea și daunele aduse mediului este cea care determină guvernele să pună în aplicare astfel de politici nebunești și pripite.

Cum va afecta acest lucru aprovizionarea cu alimente la nivel mondial? Nu foarte bine, bănuim noi. Cum putem reduce cererea globală de resurse și limita daunele aduse mediului? Depopulând lumea de oameni.

Ni se spune în mod constant că sunt prea mulți oameni pe această planetă și că ea nu poate susține pe toată lumea.

FEM a început să implementeze o agendă de depopulare dramatică a lumii. Acesta a fost programul Clubului de la Roma, un think-tank oligarhic, încă din 1972, când membrii săi erau preocupați de resursele globale și de suprapopulare.

Renumitul primatolog Jane Goodall a declarat la FEM în 2020:

"Toate aceste lucruri [de mediu] despre care vorbim nu ar fi o problemă dacă lumea ar avea dimensiunea populației de acum 500 de ani".

În 1600, se estimează că populația mondială era cuprinsă între 500 și 580 de milioane. Asta înseamnă cu 94% mai puțini oameni în lume!

Suntem făcuți să credem că reducerea populației mondiale la 500 de milioane de locuitori va scuti mediul de stresul asupra resurselor și de daunele aduse mediului.

Dar reducerea populației umane poate fi făcută și a fost făcută prin războaie.

În Primul Război Mondial, au murit 21,5 milioane de oameni, dintre care 13 milioane erau civili. Decesele civile au fost cauzate în mare parte de foamete, expunere, boli, întâlniri militare și masacre. În cel de-al Doilea Război Mondial, au murit 40-50 de milioane de oameni, cel mai mare număr de morți din toate războaiele.

Apoi au fost masacrele comise de comuniști. De exemplu, bolșevicii lui Iosif Stalin au ucis 40-60 de milioane de oameni în fosta Uniune Sovietică, iar regimul comunist al lui Mao Zedong a ucis 65-78 de milioane de oameni în China.

Războiul din Ucraina, împreună cu sancțiunile economice ale Occidentului, a pus securitatea alimentară a lumii într-un pericol imens. Aceste sancțiuni urmăresc să pedepsească Rusia pentru invazia sa în Ucraina. Cu toate acestea, ele cauzează un pericol grav pentru capacitatea lumii de a se hrăni.

În cel mai rău caz, spune Chris Barrett, economist agricol la Universitatea Cornell, "vom vedea zeci de milioane de oameni care se vor confrunta brusc cu foametea".

În prezent, ne confruntăm cu un război asimetric, unele dintre ele cinetice (NATO/Ucraina vs. Rusia), dar în principal un război tăcut în care penuria de hrană este proiectată. Acest lucru se realizează prin oprirea producției prin alungarea fermierilor de pe pământ, interzicerea exporturilor de animale vii și întreruperea liniilor de aprovizionare, așa cum am văzut în anii "pandemiei".

Dar, probabil, cel mai mare motor al foametei nu este niciunul dintre factorii de mai sus. Este oferta de monedă și de credite.

Dacă controlați aprovizionarea cu alimente, veți controla oamenii. Dar dacă controlați aprovizionarea cu bani, veți controla întreaga lume.

Bineînțeles, controlul rezervei de bani afectează direct și aprovizionarea cu alimente.

Este de la sine înțeles că, din 2008, Rezerva Federală a SUA, care domină lumea, a "tipărit bani" ca niciodată înainte. În prezent, suma este deja de 2,3 ori mai mare (în aceiași termeni în dolari) decât cea "tipărită" în timpul și după cel de-al Doilea Război Mondial. Și nu există niciun semn de oprire.

Deoarece dolarul american este moneda de rezervă la nivel mondial, fie va rezulta o hiperinflație și/sau va urma un colaps economic global total. Oricum ar fi, nu contează; foametea globală se va accelera. Este inevitabil.

Trebuie să ne trezim la tacticile oligarhilor globali și să ne opunem tuturor eforturilor de a ne impune obiectivele lor.

Trebuie să oprim, de asemenea, agenda de depopulare trezită și să punem capăt agendei neofasciste impietate a FEM înainte de a fi prea târziu. Altfel, parafrazând declarația FEM, nu veți deține nimic și veți muri de foame!

loading...
PUTETI CITI SI...