Maestru' MITĂ vrea din nou la borcanul cu miere!

Postat la: 11.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Maestru' MITĂ vrea din nou la borcanul cu miere!

Rectorul penal EPURE, poreclit de studenţi "Maestrul MITĂ", vrea din nou la borcanul cu miere ! Dănuţ Tiberius Epure, ales în 2012 rector al Universităţii de Stat OVIDIUS, din Constanţa, şi trimis în judecată în urma unui flagrant reuşit de DNA pe 30 iulie 2013, când a fost surprins vânzând subiectele de admitere la Facultatea de Farmacie, a ratat la mustaţă puşcăria în baza unui acord de recunoaştere acceptat de instanţă.

Armânlu' nu chiară şi, chiar dacă pe 10 decembrie 2015 a fost condamnat definitiv, pentru fapte de corupţie, la trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere pe o durată de 5 ani, reprezentând termen de încercare, Maestrul MITĂ, căruia i se interzisese să profeseze într-o universitate de stat, vizează acum funcţia de rector al universitaţii unde s-a dedulcit la mită, pentru că, nu-i aşa, instanţa a avut o scăpare şi nu i-a interzis să revină la locul faptei!

Drept urmare, cu nonşalanţă demnă de orice potenţial pârnăiaş care a reuşit să fenteze zarca în ultimul moment, făcându-şi mea culpa în instanţă, rectorul penal EPURE şi-a înscris candidatura, marţi 10 martie, pentru a obţine un nou mandat de rector al Universităţii de Stat Ovidius, vezi Doamne, pentru că "statul paralel" incriminat de PSD, nu l-a lăsat să-şi ducă până la capăt proiectul.

Oricum, "Maestrul MITĂ" se războieşte de mai mult timp cu Alma Mater, contestând statutul universităţii care i-a dat diploma şi lapte de supt până când a vrut să fugă cu ţâţa, pe motiv că "o prevedere restrictivă" împiedică persoanele condamnte pentru fapte de corupţie să candideze la demnităţi academice, inclusiv la funcţia de rector.

Păi, pune-te "Maestre Mită" de-a curmezişul năzuinţelor majorităţii acestei naţiuni, inclusiv a studenţilor Universităţii Ovidius care au votat în acest spirit la ultimele alegeri, şi împotriva spiritului vremii. Spune-ne că noi suntem greşiţi şi să treci tu la butoane!

Dan MIHĂESCU
(text aparut in Magazin Nautic)

loading...
PUTETI CITI SI...