Jocul de cărți care le-a prezis atentatele din 11 septembrie, pandemie, apariția BLM și vaccinarea Covid spune că suntem in perioada "dezastrelor"

Postat la: 16.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Jocul de cărți care le-a prezis atentatele din 11 septembrie, pandemie, apariția BLM și vaccinarea Covid spune că suntem in perioada

Un joc de cărți, intitulat „Illuminati: New World Order" sau „Iluminati: Noua Ordine Mondială" realizat de către Steve Jackson în 1995, continuă să atragă atenție la peste 27 de ani de la ultima sa editare, pentru felul incredibil în care a prezis evenimente care s-au întâmplat mult mai târziu.

Jocul, al cărui scop final era obținerea dominației mondiale, prin controlul a cât mai multe organizații, oculte sau nu. Printre organizațiile din joc se numără CIA, Illuminati Bavarezi, OZN-urile, dar și personalități precum actualul Rege Charles (Prințul de Wales la vremea respectivă), Prințesa Diana sau Saddam Hussein, relatează R3Media.

Jocul a rămas în memoria colectivă americană și nu numai prin evenimentele descrise în cărțile de joc, unele care par să prezică evenimente care s-au întâmplat mult mai târziu.

Cărțile sau mai bine zis, ilustrațiile de pe cărți, reprezintă arme în joc, pe care jucătorii le pot folosi în lupta pentru obținerea scopului final: „Dominația mondială". Având aceasta în minte, să trecem câteva dintre cele mai șocante „arme" pe care jocul le pune la dispoziția jucătorilor:

„Atacul nuclear terorist" - această carte ilustrează atacarea turnurilor gemene ale WTC din New York, eveniment care se va petrece abia șase ani mai târziu. Ceea ce este și mai izbitor este felul grafic în care este descris acest atac: o explozie de la mijloc spre partea superioară a primului turn. Exact același timp de explozie s-a petrecut și-n realitate, dar cu al doilea turn. În orice caz, cartea a „prezis" corect și anume faptul că turnurile vor fi atacate unul după altul, nu simultan.

O altă carte cu grafică șocantă este cea cu Pentagonul în flăcări. Dacă atacarea unui obiectiv civil, chiar și a WTC mai putea fi în imaginația cuiva, lovirea celui mai puternic centru militar al Planetei era de domeniul SF-ului. Și totuși, creatorii jocului au „văzut" bine și imaginile cu Pentagonul în flăcări au devenit realitate în 2001.

O altă carte șocantă, prin conținutul său, este cea care vorbește despre o epidemie. Conținutul imaginii ne este cu totul familiar: mască, mănuși, sticla pe care scrie „dezinfectant" și vaccinul.

„Dezastru! Acesta este un atac care distruge orice loc. El nu are nevoie de o acțiune. Puterea sa este de 14. Acesta nu este un atac instantaneu. În cazul în care atacul reușește, ținta este devastată", este textul despre cartea „epidemică".

O altă carte cu efect premonitoriu este cea referitoare la activismul LGBT. La începutul anilor 90, deși prezent, lobby-ul pro-homosexualitate nu avea nici puterea, nici semnificația de azi. Și totuși, autorul jocului oferă acestui grup o mare putere, ba mai mult, pare să întrezărească lucruri care atunci păreau de neconceput: ascensiunea transgenderismului. Cartea descrie un bărbat îmbrăcat în travesti și un bărbat efeminat în costum.

Tot din zona activismului de stânga, găsim și cartea care ne duce cu gândul la mișcarea Black Lives Matter (BLM), apărută în 2013, la aproape 20 de ani de la apariția jocului.

O altă predicție care s-a îndeplinit în ultimii ani este „Cultura anulării". Cartea jocului se cheamă „Rescrierea istoriei", dar în principiu este același lucru.

Și astăzi asistăm la rescrierea istoriei, cu personaje care sunt scoase din cărți, în timp ce altele sunt introduse.

Și în cazul liderilor avem o apariție ce ar putea fi considerată drept premoniție. Este vorba despre cartea „un lider carismatic". Este vorba despre un lider blond, care vorbește unui grup de susținători înfocați. Postura și culoarea părului ne duc cu gândul la Donald Trump, cel care va ajunge președintele Americii abia peste 20 de ani de la lansarea cărții de mai jos.

Unii spun că jocul ar fi fost de fapt un avertisment, alții zic că este vorba despre o premoniție, iar o altă parte vorbește despre o expunere a unor planuri ascunse. Cert este că jocul a fost retras de pe piață după doar un an, deși se bucura și se bucură de succes.

Nu se știe cu certitudine. Dar știm că trecem prin pandemii, războaie și alte cataclisme. Suntem în era „Dezastrelor combinate"?

loading...
PUTETI CITI SI...