Ivermectina a fost respinsă ca tratament Covid deoarece expertul OMS a fost corupt. Legatura cu Fundatia Bill & Melinda Gates!

Postat la: 20.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Ivermectina a fost respinsă ca tratament Covid deoarece expertul OMS a fost corupt!

Un articol documentat a fost publicat de AIMSIB (Asociația Internațională pentru Medicină Științifică, Independentă și Benevolentă) despre poziția scandaloasă a OMS în ceea ce privește ivermectina.

În timp ce acest remediu a demonstrat o eficacitate remarcabilă împotriva Covid, organizația internațională (în prezent una dintre cele mai corupte din lume) a reușit să nege dovezile, ceea ce reprezintă o condiție sine qua non pentru ca injecțiile experimentale genice impuse în prezent să beneficieze de autorizații condiționate de urgență, scrie reseauinternational.net.

Povestea datează din ianuarie 2021, când Dr. Andrew Hill a explicat cu emoție necontenită la NIH (National Institutes of Health, un ansamblu de laboratoare publice atașate Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA) cum Ivermectina ar putea salva lumea de Covid. Cu toate acestea, o lună mai târziu, a publicat o concluzie care era exact opusă celei dintâi. De ce, pentru cine, cu ce consecințe pentru pacienți?

Introducere

Sfârșitul anului 2020. În calitate de Senior Visiting Research Fellow în Farmacologie la Universitatea din Liverpool și consilier al Fundației Bill și Melinda Gates, Hill a fost însărcinat de OMS să efectueze o evaluare mult așteptată a potențialului de adecvare a ivermectinei pentru tratamentul Covid. Descoperirile sale inițiale au fost strălucitoare pentru medicament, înainte ca, în mod inexplicabil, totul să se schimbe. Întreaga poveste este relatată într-o carte care a făcut senzație peste Atlantic (*1) , semnată de avocatul Robert Kennedy, și din care cităm aici câteva pasaje esențiale, extrase de la paginile 137-143.

Fapte și nimic altceva decât fapte

Inițial, primele rezultate publicate de Hill susțineau o posibilă reducere a mortalității cu ivermectină egală cu 75%, deși este posibil ca unele date să fi fost incluse în grupul de studii selectate pentru această meta-analiză (*2) .

Aceste concluzii vor fi susținute din nou de către autor la 6 ianuarie 2021 în fața NIH COVID-19 Treatment Guidelines Panel. Acesta trebuia să își publice raportul către OMS până în martie 2021, astfel încât lumea să se poată îndrepta rapid spre sfârșitul unei astfel de crize atipice în domeniul sănătății (*3). Apoi, în doar câteva săptămâni, Hill și-a schimbat părerea, a ezitat și apoi a dat înapoi: "Nu, ivermectina nu poate fi considerată un tratament fiabil pentru Covid în stadiul actual al cunoștințelor noastre, fiind necesare mai multe studii în viitor."

Acest lucru a fost prea mult pentru Dr. Tess Lawrie (in foto mai jos), medic și fondator al Evidence Based Medical Consultancy (E-BMC) din Bath, Marea Britanie, (*4, *5) care a decis să-l preseze pe Hill să-și justifice schimbarea de opinie.

Mărturisirea condamnabilă (înregistrată) a lui A. Hill de T. Lawrie

Cu câteva zile înainte de prezentarea concluziilor complet refăcute ale lui Hill, Tess Lawrie și-a permis luxul de a-l chema într-o videoconferință Zoom și de a o înregistra (*6), bănuind în mare măsură că tergiversarea bruscă a colegului său nu era de bun augur. Hill confirmă în mod spontan că a sabotat sau a permis sabotarea concluziei meta-analizei sale pentru a "economisi șase săptămâni", după care ar fi fost pregătit să susțină utilizarea acesteia.

Hill se angajează apoi în mod spontan într-un calcul incredibil de rece. El presupune că rata de deces cauzată de Covid la acea vreme era de 15.000 de persoane pe zi, așa că recunoaște că, cu o rată de vindecare de 80% a ivermectinei, dacă toți acești pacienți ar fi fost tratați în acea perioadă, ar fi putut fi salvate peste 500.000 de vieți.

Angajatorii reali ai lui Hill

Lawrie: "Îmi doresc foarte, foarte mult, și mi-ați arătat foarte clar, atât prin ceea ce ați spus, cât și prin limbajul trupului, că nu vă simțiți pe deplin confortabil cu concluziile dvs. și că vă aflați într-o poziție delicată din cauza influenței pe care oamenii o au asupra dvs. și, în special, a celor care v-au plătit și care, în esență, au scris această concluzie pentru dvs.".
Hill: "Trebuie să înțelegeți că mă aflu într-o poziție dificilă. Încerc să găsesc o cale de mijloc și este extrem de dificil.
Lawrie: "Da, o cale de mijloc. Nu există cale de mijloc... Ați adoptat o poziție extremă, solicitând noi studii, iar acest lucru va ucide oameni. Așa că va ieși la iveală, iar tu vei fi vinovat.

Apoi, presat de Lawrie, el mărturisește cel mai incredibil lucru dintre toate, și anume că a ascuns într-adevăr existența unui autor suplimentar pe care nu l-a citat în articolul său, impus de unul dintre angajatorii săi obișnuiți, și anume UNITAID.

UNITAID, instrucțiuni de utilizare

Ce legătură are UNITAID cu acest consternant thriller științifico-mafiot (*7)? Creată inițial în 2006 la inițiativa președinților Chirac (Franța) și Lula (Brazilia), această organizație internațională a fost creată cu scopul de a oferi medicamente împotriva tuberculozei, SIDA și malariei la prețuri foarte mici țărilor în curs de dezvoltare. Acesta ar fi trebuit să fie finanțat în întregime printr-o taxă pe biletele de avion, dar, potrivit lui Kennedy, Fundația Bill și Melinda Gates (BMF) a preluat în mare parte conducerea pentru a direcționa cheltuielile instituției către anumite companii farmaceutice multinaționale (*8).

În mod evident, UNITAID dorește să ajute lumea emergentă să gestioneze criza Covid (*9), felicitându-se, de exemplu, pentru faptul că Merck și UNITAID au reușit să găsească un teren comun pentru a disemina în întreaga lume tratamente precum Molnupiravir (*10), în ciuda faptului că acesta din urmă nu numai că nu și-a dovedit niciodată eficiența, dar a demonstrat și întreaga sa toxicitate (*11).

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, din întâmplare sau ca o consecință, la câteva zile după ce a fost scris articolul despre calitățile terapeutice lamentabile ale Molnupiravirului, HAS francez a refuzat să permită comercializarea produsului pe teritoriul său (*12). Un pic cam târziu pentru finanțele naționale, deoarece Franța tocmai comandase 50.000 de doze la 700 de dolari bucata (*13), în liniște mediatică absolută.

Nu este greu de imaginat că Fundatia Bill & Melinda Gates (BMF) reprezintă autoritatea preponderentă la UNITAID, așa cum este, într-un mod abia ascuns, la nivelul OMS (*14) , deși ar fi necesar ca această fundație să aibă control asupra directorului său general.

Aceasta din urmă nu este nimeni alta decât doamna Marisol Touraine, in functie din 2019, fost ministru francez al Sănătății din 2012 până în 2017, anterior extrem de legată de multinaționalele farmaceutice și de grupul GSK în special prin apartenența sa la "Club Avenir de la Santé" și, cel mai probabil, și la "Club Hippocrate", deși numele unor membri incomozi au fost șterse din fișierele Wikipedia de către calculatoarele Senatului (*15).

Încă din martie 2021, pe blogul său devenit celebru covid-factuel.fr, pentru care a fost obligat să răspundă la o plângere a autorităților, doctorul Gérard Maudrux nu a omis să semnaleze halucinantul copy-paste între contul de twitter al unui anume Dominique Costagliola și raportul oficial redactat de Andrew Hill, apropo, cine pe cine a copiat?

Având în vedere că Hill a recunoscut existența unui autor ascuns, este de înțeles că autorul nu este nimeni altul decât acest epidemiolog francez de la INSERM, un adversar înverșunat al utilizării ivermectinei și chemat în mod oportun în ajutor de către Marisol Touraine, deoarece, în mod evident, se cunosc de mult timp:

In foto: D. Costagliola, M. Touraine

De ce și cum a permis Hill să fie mituit? Evident, pentru bani, deoarece worldtribune.com ne spune că nu mai puțin de 40 de milioane de dolari au fost transferați din conturile UNITAID către facultatea de origine a lui Andrew Hill, Universitatea din Liverpool, cu doar câteva zile înainte de publicarea studiului său redactat.

Ivermectin în trei ilustrații definitive

1- Să uităm de Hill pentru câteva secunde și să ne uităm la prima histogramă, care vorbește de la sine în ceea ce privește nivelul copleșitor de dovezi pentru contribuția terapeutică a acestui produs atunci când este administrat în doza corectă și suficient de devreme în evoluția bolii Covid (*16) .

2- Să părăsim Europa și să ne dăm seama de incredibilul dezechilibru dintre Nord și Sud în ceea ce privește înțelegerea problemei Covid și utilizarea ivermectinei la nivel mondial:

ivermectine-covid.ch

3- În sfârșit, să continuăm cu curbele juxtapuse ale evoluției contaminărilor cu Covid în opt țări, absolut deloc alese la întâmplare, rămâne la latitudinea cititorului să le găsească pe cele trei care nu folosesc hiper-vaccinarea sau doar puțin, dar ivermectina în mod regulat sau chiar sistematic, atenție, nu există nicio capcană...

Necesitatea absolută de a deveni foarte conspiraționist în viitor

Lista de anomalii grosolane care a marcat criza Covid din ultimii doi ani nu mai lasă loc de îndoială, nu mai putem imagina o simplă incompetență generalizată a tuturor liderilor occidentali pentru a explica acest management sanitar absolut catastrofal:

Toate deciziile greșite au fost luate, toate medicamentele eficiente sunt sistematic respinse, toate produsele toxice și ineficiente sunt favorizate, toate măsurile coercitive cele mai liberticide și inutile sunt votate, toate atacurile asupra dreptului la informații contradictorii sunt zdrobite. Trăim, așadar, într-o nouă dictatură a sănătății, ale cărei scopuri nu sunt cunoscute de către cei care sunt gestionați în acest mod.

Dați in judecată în Franța

Nu mai există nicio lege valabilă global, toate tratatele internaționale de protecție a persoanelor au dispărut în mod voluntarist pentru a impune o viziune autoritară și total neproductivă asupra gestionării acestei crize. Corupția sistemică a autorităților noastre nu mai este de temut, deoarece ea se manifestă în fiecare zi până la cangrenarea unor organizații internaționale precum UE, OMS și chiar UNITAID.

Ca urmare,

Asociațiile BonSens și AIMSIB și-au unit forțele pentru a depune o plângere la Curtea de Justiție a Republicii (CJR)

ÎMPOTRIVĂ :

Dl Jean CASTEX, prim-ministru
Dl Olivier VERAN, Ministrul Solidarității și Sănătății
Dl Jean-Michel BLANQUER, Ministrul Educației Naționale, Tineretului și Sportului

Din acuzațiile de :

    ABUZUL FRAUDULOS DE IGNORANȚĂ ȘI SLĂBICIUNE (ARTICOLUL 223-15-2 DIN CODUL PENAL)
    ȘANTAJ ȘI TENTATIVĂ DE ȘANTAJ (ARTICOLELE 312-1 ȘI 312-9 DIN CODUL PENAL)
    OTRĂVIRE ȘI TENTATIVĂ DE OTRĂVIRE (ARTICOLUL 221-5 DIN CODUL PENAL)

- ÎNȘELĂCIUNE ÎN FORMĂ AGRAVATĂ ȘI TENTATIVĂ DE ÎNȘELĂCIUNE ÎN FORMĂ AGRAVATĂ COMISE ÎN BANDĂ ORGANIZATĂ (ARTICOLELE L441-1 ȘI L454-1 DIN CODUL CONSUMATORULUI ȘI ARTICOLUL 132-71 DIN CODUL PENAL)
- ÎNȘELĂCIUNE ȘI TENTATIVĂ DE ÎNȘELĂCIUNE COMISE ÎN BANDĂ ORGANIZATĂ (ARTICOLELE 313-1 ȘI 132-71 DIN CODUL PENAL) - GENOCID (ARTICOLUL 211-1 DIN CODUL PENAL)
- GENOCID (ARTICOLUL 211-1 DIN CODUL PENAL)

În concluzie, să ne amintim:

Corupția dovedită a elitelor noastre nu mai este o opțiune, iar afacerea Hill-Lawrie-Ivermectin ne oferă o a mia ilustrare.
- Să ne amintim de studiul Surgisphere-Mehra privind efectele secundare inventate ale hidroxiclorochină, care a permis înghețarea definitivă a tuturor cercetărilor independente ulterioare privind calitățile acestei molecule (*17). Nimeni nu a fost condamnat și nici măcar urmărit penal.
- Să ne amintim că întreaga presă independentă a dispărut din cauza promulgării Inițiativei privind știrile de încredere din 2020 (*18).
- Amintiți-vă că toți medicii și cercetătorii occidentali care nu împărtășesc opinia dominantă sunt atacați sistematic de către guvernele lor.
- Să ne amintim de miliardele de euro cheltuite de UE pentru Remdesivir cu doar câteva ore înainte ca OMS să recunoască ineficiența acestuia.
- Să ne amintim de permisul de sănătate care accentuează răspândirea virusurilor de către toți cei vaccinați și care este lăsat în mod deliberat netestat, să nu uităm de transformarea sa în permis de vaccinare pentru a ascunde ideea că vaccinarea obligatorie generalizată este total ilegală.
- Amintiți-vă de Bamlanivimab (*19).
- Amintiți-vă de Molnupiravir.
- Amintiți-vă de lucrătorii din domeniul sănătății nevaccinați care au fost dați afară din instituțiile lor, în timp ce lucrătorii din domeniul sănătății infectați și vaccinați sunt încă obligați să rămână în secțiile lor (*20).
- Să ne amintim de vaccinarea obligatorie impusă unora dintre noi fără nicio justificare de sănătate.
- Să ne amintim de riscul abisal la care sunt expuși copiii noștri, expuși la vaccinări repetate care nu au fost niciodată testate, nici pe termen lung, nici în ceea ce privește genomutagenitatea acestor produse.
- Amintiți-vă de milioanele de evenimente adverse grave și de miile de decese legate direct de vaccin.
- Amintiți-vă că cartelul mafiot al companiilor farmaceutice este multinațional. Între 2003 și 2016, Pfizer a fost condamnată de 18 ori pentru o sumă totală de 2,9 miliarde de euro. Johnson&Johnson de 15 ori pentru 2,6 miliarde de euro. Dar campionul rămâne GSK: de 27 de ori pentru 9,7 miliarde de euro! Motivele: plata mitei, refuzul de a transmite date, falsificarea datelor (*21)

Jean-Dominique Michel

    Link către articolul original pe site-ul AIMSIB: aici.

  1. Kennedy R. « The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health », 2021, Children's Health Defense
  2. researchsquare.com/rs-148845/v1
  3. covid-factuel.fr/2021/03/17/covid-traitements-les-masques-tombent
  4. E-mbc: le site de la société créée et dirigée par Tess Lawrie ebmcsquared.org
  5. Relire absolument: aimsib.org/2021/08/15/quand-le-dr-tess-lawrie-en-appelle-au-sursaut-de-tous-les-medecins-du-monde
  6. resistance-mondiale.com/le-conflit-du-chercheur-andrew-hill-une-subvention-de-40-millions-de-dollars-de-la-fondation-gates-contre-un-demi-million-de-vies-humaines
  7. wikipedia.org/Unitaid
  8. worldtribune.com/researcher-andrew-hills-conflict-a-40-million-gates-foundation-grant-vs-a-half-million-human-lives
  9. unitaid.org/covid-19
  10. unitaid.org/unitaid-and-wellcome-statement-regarding-msds-global-access-plan-for-molnupiravir-a-potential-treatment-for-covid-19
  11. aimsib.org/2021/12/04/du-molnupiravir-pour-moins-mourir
  12. has-sante.fr/lagevrio-molnupiravir
  13. francetvinfo.fr/traitement-contre-le-covid-19-la-france-a-commande-50-000-doses-du-molnupiravir-elabore-par-merck
  14. crowdbunker.com/qINDpnHk5PE à 4′
  15. agoravox.fr/ces-elus-qui-se-font-subventionner
  16. aimsib.org/2021/07/04/traitement-de-ville-de-la-covid-19-reactualisation-de-juillet-2021
  17. lemonde.fr/2020/06/04/hydroxychloroquine-trois-auteurs-de-l-etude-du-lancet-se-retractent
  18. ebu.ch/2020/03/trusted-news-initiative-announces-plans-to-tackle-harmful-coronavirus-disinformation
  19. francesoir.fr/covid-quand-lansm-danse-le-bambalaba-avec-lilly
  20. francetvinfo.fr/coronavirus-des-soignants-contamines-continuent-de-travailler-au-chu-de-nantes
  21. crowdbunker.com/u2xEgahx
loading...
PUTETI CITI SI...