Iubita lui Marian Oprişan, absolventă de Jurnalism, angajată pe mii de euro lunar la ASF

Postat la: 13.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Iubita lui Marian Oprişan, absolventă de Jurnalism, angajată pe mii de euro lunar la ASF

Larisa Nădrag, iubita președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, s-a reorientat radical în carieră, după ce vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a ajuns Gabriel Grădinescu, fost șef de bancă în Focșani și apropiat de același Marian Oprișan, la intervențiile căruia a și fost numit la Autoritate, conform unor surse din ASF.

Larisa Maria Nădrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprișan, este consilier al vicepreședintelui ASF, Gabriel Grădinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pieței bursiere. Înainte de a ajunge în această poziție, unde încasează până la 20.000 de lei lunar, Nădrag era doar o persoană studioasă din Focșani, absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara și câștigătoare de concursuri cu teme de securitate națională și cultura securității.

Gabriel Grădinescu, omul pe care Larisa Nădrag îl consiliază, este un director de bancă din Focșani care a ajuns la ASF după demisia deputatului PSD Marius Bota, aflat în incompatibilitate cu respectiva poziție. În ASF și în Parlament, instituție care numește șefii ASF, este știut faptul că Grădinescu a venit cu sprijinul aceluiași președinte CJ Vrancea, Marian Oprișan.

loading...
PUTETI CITI SI...