Iată cum ideologia de gen si transexualitatea deschid calea pentru transumanism VIDEO

Postat la: 06.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Iată cum ideologia de gen si transexualitatea deschid calea pentru transumanism VIDEO

Feminista și jurnalista de investigație Jennifer Bilek a avertizat că schimbarea socială vizibilă către normalizarea transgenderismului ar putea deschide calea transumanismului.

În timpul unui interviu acordat în cadrul emisiunii "American Thought Leaders" de la Epoch TV, Bilek a remarcat că acest impuls pentru transsexualitate a alimentat o cerere pentru ceea ce ea a numit industria reproducerii tehnologice. Procedurile din această industrie - cum ar fi congelarea ovulelor, maternitatea surogat, manipularea genetică și altele - sunt generatoare de bani uriași pentru companiile farmaceutice și tehnologice.

Astfel de proceduri, a adăugat Bilek, avansează obiectivul sinistru al transgenderismului de a asimila bărbații și femeile de la un capăt la altul. Societatea occidentală schimbă acum legile și limbajul pentru a șterge femeile și a muta bărbații în toate spațiile și sporturile pentru femei, a remarcat ea. Scopul transumanist ar necesita, de asemenea, ștergerea distincțiilor tradiționale și restructurarea societății.

Bilek a susținut că mișcarea transsexuală nu înseamnă să pledeze pentru drepturile celor marginalizați, contrar credinței populare. Ea a subliniat că mișcarea se folosește de drepturile civile ale comunității LGBTQ+ pentru a legitima și a normaliza tehnologiile de reproducere asistată de care vor beneficia nu doar transsexualii, ci și lesbienele și homosexualii care doresc să-și întemeieze o familie.

Jurnalista de investigație a criticat, de asemenea, noțiunea de gen ca fiind un spectru, numind-o un principiu cheie al ideologiei de gen. Ea a susținut că această credință urmărește să demonteze conceptul de dimorfism sexual și să promoveze ideea că oamenii nu există ca specii binare din punct de vedere sexual.

Bilek a declarat în timpul interviului că ideologiile de gen îi pregătesc pe copii pentru alte intruziuni în corpul lor. Potrivit acesteia, progresele în biotehnologie deschid ușile către ingineria genetică - inclusiv "schimbarea sexului biologic" - ceea ce i se pare alarmant.

Ea a pus sub semnul întrebării chiar și comercializarea tranziției de gen ca fiind un stil de viață pozitiv. Ea a susținut că, dacă scopul tranziției de gen ar fi fost cu adevărat acela de a ajuta persoanele care se confruntă cu disforia de gen, nu ar fi fost comercializată ca "un stil de viață pozitiv".

Jurnalista de investigație a menționat, de asemenea, influența antreprenoarei și autoarei transgender Martine Rothblatt, care a pledat pentru dezvoltarea tehnologiilor care permit replicarea personalităților și a minților prin intermediul social media. Viziunea lui Rothblatt se axează pe mințile care pot fi descărcate și transferate în entități fizice cu ajutorul unor drone microscopice numite "nanoboți".

Potrivit lui Bilek, Rothblatt și alte persoane au folosit transsexualitatea ca instrument pentru a pregăti societatea să accepte aceste idei. Ei împing această narațiune transumanistă prin intermediul sistemului școlar, al industriei de divertisment și al rețelelor de socializare pentru a convinge următoarea generație că își poate alege propriul gen și că, în cele din urmă, poate fi "încărcată" în metavers.

Apariția lui Laverne Cox pe coperta unui număr al revistei TIME, în 2014, a dus la concentrarea atenției asupra transsexualității. Potrivit lui Bilek, acest lucru a fost împins de ONG-uri influente, precum Fundația pentru o Societate Deschisă (OSF) a lui George Soros.

Mai mult, firmele internaționale de avocatură aliate cu OSF au susținut mișcarea LGBT și au creat cadrul legal pentru "drepturile" transsexualilor. Acest lucru, la rândul său, perpetuează ideea că indivizii se pot "naște în corpul greșit". Bilek a pus sub semnul întrebării progresia rapidă a acestei mișcări, sugerând că este mai degrabă o inginerie decât o evoluție naturală a mișcărilor pentru drepturile omului.

Urmăriți acest interviu cu Jennifer Bilek, care vorbește despre cine se află în spatele agendei trans.

loading...
PUTETI CITI SI...