Globaliștii au stabilit un summit în septembrie ca să accelereze obiectivele Agendei 2030 a ONU. Participă și Charles al III-lea

Postat la: 03.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Globaliștii au stabilit un summit în septembrie ca să accelereze obiectivele Agendei 2030 a ONU. Participă și Charles al III-lea

Forumul Economic Mondial (WEF) și Organizația Națiunilor Unite (ONU) constată că obiectivele Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă și ale Marii Resetări riscă să nu fie îndeplinite până la data stabilită, încât au convocat un summit în septembrie pentru a discuta cum pot da un impuls agendei lor totalitare blocate.

WEF, fondat în 1971 de economistul și inginerul german Klaus Schwab, sub tutela doctorului Henry Kissinger, spune de ani de zile că până în 2030 oamenii din lume "nu vor deține nimic", că "nu vor avea nicio intimitate", dar că vor învăța cumva să le placă starea lor de sclavie digitală în evoluție, comentează analistul Leo Hohmann pe blogul său, unde pot fi urmărite si cateva documentare interesante.

Veți locui într-un apartament micuț într-un așa-numit oraș inteligent, în care aproape nimeni nu lucrează, veți sta relaxați, jucând jocuri video și primind un cec de venit universal de bază de la guvern. Locuințele inteligente situate în interiorul orașelor inteligente vor fi alimentate de inteligența artificială, o forță atotștiutoare care va supraveghea activitățile, mișcările și chiar gândurile fiecăruia. Oamenii vor mânca de bunăvoie gândaci și carne artificială crescută în laborator ca sursă de proteine, într-un efort universal de a ajuta Pământul să se "vindece" prin neutralitatea carbonului.

Nu contează că, într-o lume fără carbon, nicio plantă nu se va mai putea susține, iar foametea va lua viețile a milioane de oameni. Va exista un "vaccin salvator" pentru literalmente orice formă de boală, și va exista din belșug, pe măsură ce oamenii se vor supune cererilor de înlocuire a sistemului imunitar uman natural cu unul creat de om, alimentat de ARNm sintetic care preia controlul asupra corpului și îi modifică complet ADN-ul. Nu mai ești om. Sunteți TRANS-umani, ceea ce înseamnă că sunteți în tranziție sau evoluați într-o formă de viață superioară care este în parte umană și în parte mașină. Oamenii vor fi în sfârșit capabili să își "dirijeze propria evoluție" prin intermediul progreselor tehnologice, spune consilierul principal al lui Schwab, istoricul israelian profesor Yuval Noah Harari.

În urma pandemiei Covid în 2020, Schwab și WEF au lansat o nouă carte și o agendă pe care au denumit-o "Marea resetare", în care au văzut această criză masivă ca pe o "fereastră îngustă de oportunitate" pentru a transforma radical lumea din fizică și tangibilă în virtuală și digitală. În această nouă lume, totul este conectat, fiecare aparat, fiecare vehicul, fiecare autostradă și stâlp de iluminat, fiecare casă, fiecare corp. De aici și apelul nu doar la un Internet al lucrurilor, ci și la un Internet al corpurilor.

După cum a afirmat Harari, supravegherea pe care oamenii au acceptat-o pe deplin ca parte a noii normalități în timpul pandemiei va face în curând următorul mare salt. El a prezis că, atunci când vine vorba de supraveghere, "acum se va trece pe sub piele". Harari a spus: "Când oamenii vor privi în urmă, lucrul pe care și-l vor aminti din criza Covid este că acesta este momentul în care totul a devenit digital... când totul a devenit monitorizat".

Dar nu doar ONU și WEF se află în spatele Marii Resetări a umanității și a presiunii de a schimba modul în care trăim, forțându-ne să intrăm în ceea ce ei ar numi o stare superioară de conștiință în care, ajutați de inteligența artificială, să ajungem la "armonie și echilibru" cu natura, așa cum se afirma pe monumentul Georgia Guidestones. Unul dintre cei mai mari promotori ai acestei viziuni distopice este Alteța Sa Regală Regele Charles, a cărui încoronare va avea loc pe 6 mai anul acesta.

Când Charles vorbește despre Marea Resetare și despre obiectivele ONU, sună mai mult ca o religie decât orice altceva. Adorarea Pământului. El ne face semn să îi urmăm exemplul în această nouă religie. Deși pretinde că este creștin, nu menționează niciodată Biblia, pe Dumnezeu Tatăl sau pe Iisus Hristos, cel care dorește să salveze nu Pământul, ci sufletele celor care locuiesc pe Pământ. Charles are propria sa pagină pe site-ul WEF în care prezintă "10 acțiuni pe care trebuie să le întreprindem pentru a conduce redresarea ecologică".

Aceste 10 acțiuni sunt cu adevărat înspăimântătoare dacă ar fi puse vreodată în aplicare în totalitate, deoarece nu ar permite practic nicio libertate într-o dictatură de sus în jos care decide pentru noi cum trebuie alocate și utilizate toate resursele. Să luăm, de exemplu, numărul 4 de pe lista sa, în care solicită ceea ce pare a fi formarea unei poliții a sustenabilității, căreia i se dă puterea de a impune "respectarea sustenabilității" cu standardele unei singure lumi, stabilite prin "Acordul de la Paris". El scrie după cum urmează:

"4. Lucrați în mod riguros la furnizarea de date fiabile și promovați în mod activ adoptarea de parametri și standarde comune, ca de exemplu în cadrul tabloului de bord IBC, pentru a permite evaluări mai bine informate ale conformității cu durabilitatea și ale oportunităților de îmbunătățire, în special în ceea ce privește alinierea la Acordul de la Paris. A sosit momentul să ne îndreptăm acum spre parametri unificați și standarde globale, pentru a încuraja progresul accelerat prin intermediul unei evaluări comparative uniforme."

Dar progresul către această presupusă lume nouă și mai bună despre care vorbește Charles nu se mișcă suficient de repede pentru a satisface așteptările sale și ale WEF, ale Națiunilor Unite, ale lui Klaus Schwab, Yuval Harari, Bill Gates, Larry Fink, George Soros și ale celorlalți ca ei care au reușit să-și plaseze slugile în pozițiile cheie de putere din toate instituțiile noastre. Schwab se laudă în mod deschis că a "pătruns în cabinetele" marilor națiuni cu marionetele WEF. Săptămâna trecută, WEF a publicat o postare în care spune că "participarea civică este esențială pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate ale ONU" pentru a îndeplini obiectivele "Agendei 2030".

"Atacurile asupra societății civile și a libertăților civice amenință să destrame realizările în ceea ce privește îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU (SDG). Ele slăbesc acțiunile de combatere a inegalității economice, a dezechilibrelor de gen, a corupției și a degradării mediului.", notează WEF.  Așa că a planificat pentru septembrie un summit special SDG 2023, în cadrul căruia vor discuta despre neajunsurile lumii în îndeplinirea celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, numind reuniunea forumului "extrem de semnificativă", întrucât se așteaptă ca o multitudine de lideri mondiali să fie prezenți.

Este cu adevărat amuzant să-i ascultăm pe globaliști vorbind despre problemele lumii și despre cum soluțiile lor vor ține cont de interesele tuturor. Aceștia sunt aceiași oameni care îi încurajează pe copiii mici să fie confuzi în legătură cu sexul lor. Sunt cei care vor ca toate vehiculele, toate aparatele, toate uneltele de grădină și de gazon, totul să funcționeze cu energie generată de rețeaua electrică, care nu poate susține nici măcar nivelul actual al necesarului de energie, cu atât mai puțin dacă am schimba cu toții mașinile pe benzină, sobele pe gaz, suflantele de frunze, tractoarele, mașinile de tuns iarba, drujbele etc. cu cele electrice.

loading...
PUTETI CITI SI...