Gabriela Firea intrece orice imaginatie a rapacitatii: deleaga gestiunea imobiliarelor parcărilor si cimitirelor către companiile municipale. Iluminatul pubilic sa fie SRL

Postat la: 25.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Gabriela Firea intrece orice imaginatie a rapacitatii: deleaga gestiunea imobiliarelor parcărilor si cimitirelor către companiile municipale. Iluminatul pubilic sa fie SRL

Mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti prevăd delegări ale gestiunii unor servicii publice importante, către companii municipale, precum serviciile de parcare, de cimitire, imobiliare, de întreţinerea a arborilor sau a parcurilor.

Astfel, gestiunea serviciului de parcări din Bucureşti ar urma să fie delegată către Compania Municipală Parking S.A. Se prevede şi delegarea gestiunii serviciilor de administrare a fondului imobiliar aflat în proprietatea Municipiului Bucureşti către Compania Municipală Imobiliara Bucureşti S.A.

Un alt proiect prevede „Delegarea gestiunii serviciilor ce privesc activităţile de întreţinere a arborilor şi spaţiilor verzi aflate în patrimoniul public şi privat al Municipiului Bucureşti către Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti S.A", precum şi „delegarea gestiunii serviciului public de admnistrare a cimitirelor şi crematoriilor umane din componenţa serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local către Compania Municipală Cimitire Bucureşti S.A", se arată în proiectele de pe ordinea de zi.

De asemenea, se prevede delegarea gestiunii serviciului public de administrare privind activităţile de întreţinere a parcurilor şi grădinilor către Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti S.A. Un alt proiect se referă la „aprobarea încheierii actului adiţional la contractul de delegae a gestiunii serviciului public de interes local privind obiectivele sportive aparţinând domeniului public şi privat al Municipiului Bucureşti către Compania Municipală Sport pentru Toţi Bucureşti S.A".

Pe ordinea de zi se găseşte şi un proiect care prevede schimbarea formei juridice a societăţii Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti SA din societate pe acţiuni în societatea cu răspundere limitată.

loading...
PUTETI CITI SI...