Gabriel Mutu in razboi cu chișocarii. Primarul Sectorului 6 acuzat de grave abuzuri

Postat la: 12.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Gabriel Mutu in razboi cu chișocarii. Primarul Sectorului 6, acuzat de grave abuzuri

Am primit la redactie o ampla sesizare, insotita de documente, despre un caz legat de posibile abuzuri ale primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu. Mai exact, acesta ar fi pus bete-n roate deliberat unui proiect start-up, legat de un chiosc stradal construit dupa toate normele romanesti in vigoare, care a primit autorizatie de urbanism si - intr-un final - de construire, dar care din motive obiective a fost nevoit sa demareze activitatea inainte de incheierea lucrarilor.

Proprietara afacerii ne relateaza un veritabil calvar prin care a trecut, zeci de controale de la primarie, de la Politia Locala, Politia Economica etc., totul culminand cu aparitia in persoana a primarului Gabriel Mutu, care ar fi inceput sa tipe - dupa cum declara femeia - in fata magazinului ca totul este "o mizerie" si ca afacerea trebuie desfiintata. Si alti chioscari ne-au sesizat in decursul timpului asupra a ceea ce ei au numit "abuzurile primarului", care s-ar afla intr-un veritabil "razboi cu chioscarii", o parte dintre acestia acuzand ca "prin mijloace de represiune", precum controalele de la Politia Locala sau Politia Economica li se conditioneaza mersul activitatii, ca aceste controale sunt programate pentru o "spaga mascata".

In cele ce urmeaza publicam sesizarea sosita pe adresa redactiei, cu mentiunea ca primarul Gabriel Mutu n-a dorit sa raspunda solicitarilor noastre in privinta acestor cazuri. De la primaria de sector ni s-a raspuns ca este vorba despre ilegalitati facute de detinatorii de chioscuri care nu au autorizatii conforme cu normele in vigoare pentru comertul stradal si din aceasta cauza activitatile comerciale ale acestora trebuie sa inceteze. In cazul de fata, sesizarea este adresata Prefectului Capitalei, care este rugat sa intervina de urgenta.

SESIZARE PREFECT ABUZ PRIMAR GABRIEL MUTU.

loading...
PUTETI CITI SI...