Fox News: Tucker Carlson explică dezvăluirile unui director Pfizer care recunoaste ca virusul Sars-Cov-2 a fost mutat genetic in laborator! VIDEO

Postat la: 29.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Fox News: Tucker Carlson explică dezvăluirile unui director Pfizer care recunoaste ca virusul Sars-Cov-2 a fost mutat genetic in laborator! VIDEO

Potrivit emisiunii lui Tucker Carlson de pe Fox News, o investigație recentă a Project Veritas a scos la iveală declarații ale unui director al Pfizer, Jordan Walker, care a fost încadrat cu camera ascunsă și a recunoscut că a manipulat virusul Covid-19 în scopul cercetării pentru obținerea de gain of function. Această practică a fost interzisă în SUA începând cu 2017.

O înregistrare video publicată de organizația de știri Project Veritas arată cum un director executiv de rang înalt al Pfizer, Jordan Tristan Walker, se laudă în fața camerei de filmat cu modul în care compania sa conduce un fel de știință "Frankenstein", manipulând viruși pentru profit, ceea ce ar putea pune în pericol întreaga lume, încălcând astfel legea federală.

Declarațiile făcute de dl Walker sunt grave și trebuie luate în serios. Dacă acest lucru este adevărat, înseamnă că Pfizer ar fi încălcat legea prin manipularea virușilor, punând astfel în pericol sănătatea publică. Este important de reținut că orice manipulare a virușilor este ilegală și pune în pericol întreaga lume.

De asemenea, este important de remarcat faptul că această poveste nu a fost acoperită de principalele mijloace de informare în masă, cum ar fi MSNBC și CNN, care, poate din întâmplare, primesc sume uriașe de bani de la Pfizer pentru publicitate. Același lucru este valabil și în cazul presei franceze, care încearcă în prezent să discrediteze organizația "Project Veritas" în loc să verifice veridicitatea informațiilor. Acest lucru ridică semne de întrebare cu privire la capacitatea presei de a acoperi subiecte care implică companii puternice și la capacitatea acesteia de a rămâne independentă.

La rândul său, Pfizer, producătorul vaccinurilor COVID-19, a negat acuzațiile potrivit cărora ar fi efectuat cercetări în domeniul îmbunătățirii funcționale sau al evoluției dirijate. Compania a precizat că a efectuat cercetări în colaborare cu alți parteneri pentru a evalua capacitatea unui vaccin existent de a neutraliza noile variante îngrijorătoare. Pfizer a mai spus că efectuează cercetări in vitro pentru a identifica mutațiile potențial rezistente la una dintre componentele tratamentului său oral, PAXLOVIDTM.

Cu toate acestea, compania directorului general Albert Bourlat nu a vrut să comenteze statutul principalului implicat, Jordan Tristan Walker, în ceea ce privește dacă acesta mai face parte din companie și, în caz afirmativ, care este rolul său în cadrul acesteia.

Cititorilor li se reamintește că Pfizer are cunoștințe deosebite în materie de infracțiuni, cu nu mai puțin de 91 de condamnări și amenzi de peste 10 miliarde de dolari din 2000 încoace. Vom urmări îndeaproape această poveste și vă vom ține la curent cu evoluția situației.

VIDEO AICI

loading...
PUTETI CITI SI...