Fostul vicepresedinte Pfizer spune ca serul anti-Covid e periculos: "Nu plănuiești să vaccinezi milioane de oameni sănătosi cu unul care nu a fost testat!"

Postat la: 16.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Fostul vicepresedinte Pfizer spune ca serul anti-Covid e periculos:

Într-un interviu incendiar de la inceputul lui aprilie 2021, dr. Michael Yeadon, care „a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume" și s-a retras din functia de vicepresedinte al Pfizer cu "cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu", afirma:

„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani."

"Nu există virus fără strămoși!", spune Yeadon, care afirmă că deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt. Într-adevăr, subliniază savantul, există cel puțin "patru coronaviruși endemici care induc gripa comună... care circulă liber în Marea Britanie și aiurea". Persoanele care au fost infectate de "una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți."

Dr. Yeadon a mai spus că "a nu lua în considerare o asemenea inter-reacție... demonstrează lipsa de înțelegere necesară pentru a construi un model suficient de fiabil pentru a fi utilizat". Pe de altă parte, savantul arată că testul PCR comun care este utilizat pentru depistarea "cazurilor" de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, ceea ce face ca testul să fie mult mai puțin fiabil. Evident, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, mii de persoane au primit ordin să își strice viața și să se "autocarantineze" timp de 14 zile.

În fine, bazându-se pe datele științifice, dr. Yeadon a conchis că din cauza unei expuneri anterioare la coronavirusul gripei comune, "o proporție importantă (30%) a populației a intrat în anul 2020 înarmat cu celule T, capabilă să se apere singură împotriva SARS-CoV-2, deși nu au avut niciodată acest virus..." Fostul vicepreședinte al Pfizer mai adauga: "Nu este nevoie de vaccin... Pandemia s-a încheiat! Convingerea că procentul din populație care a fost infectat poate fi determinat examinând ce fracție din populație are anticorpi dezvoltați de infectarea cu SARS-CoV-2 e o prostie."

"Totuși, este de la sine înțeles că nu fiecare persoană, infectată cu un virus respirator, produce anticorpi. Iar multe persoane, având o imunitate anterioară, nu ajung oricum să se infecteze. În timp ce aproape toate persoanele cu simptome semnificative, care au fost internate în spital, produc anticorpi, cei cu răspuns mai blând la virus nu produc toți anticorpi. Cu toate acestea, toate persoanele infectate au demonstrat că au celule T în sânge, capabile să răspundă la SARS-CoV-2, și astfel vor dezvolta imunitate.", explică Yeadon.

"Falsa presupunere că 100% din populație este susceptibilă să se infecteze cu virusul și cea că doar 10% s-a infectat pana acum pe plan mondial conduc la concluzia falsa că pandemia de-abia a început, deși in realitate pandemia s-a incheiat, pentru ca de fapt peste 30% s-au infectat, iar restul nu se infecteaza cu virusul din motivele pe care le-am spus anterior", concluzioneaza dr.Yeadon.

"Din moment ce este demonstrabil că în jur de 30% din populație avea imunitate prealabilă la coronavirusi și dacă se adaugă și copiii, care sunt rezistenți, ceea ce urcă procentul la peste 40%, și considerând că rata de infectare este undeva între 25% și 32-33%, aceasta înseamnă că între 65% și 72% din populație are deja imunitate la COVID-19.", afirma cercetatorul care a fost vicepresedinte al concernului Pfizer si care a devenit intre timp un adversar declarat al vaccinarii in masa a populatiei globului.

"Luând în considerare și realitatea imunității de grup, când susceptibilitatea la un virus coboară atât de jos, această populație nu mai poate suporta o extindere a epidemiei, și astfel virusul descrește și dispare. Pandemia de la aceasta noua variatie de coronavirus, caci nu e unul nou, difera in genom cu cateva procente fata de alti coronavirusi ai gripei comune, endemice, este efectiv terminată și ce a mai ramas poate fi gestionat cu ușurință. În consecință, omenirii ar trebui să i se permită imediat să-și reia viața normală.", conchide expertul Yeadon.

Interviul poate fi urmarit integral AICI.

 

loading...
PUTETI CITI SI...