Fostul procuror general Botoș și fiul lui Ioan Rus au fabrică de spioni

Postat la: 25.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Fostul procuror general Botoș și fiul lui Ioan Rus au fabrică de spioni

Generalul (r) Ilie Botoș, fostul Procuror General al României, Alexandru Ioan Rus, fiul liderului PSD Ioan Rus, și neurologul clujean Fior Dafin Mureșanu (MD, PhD, MBA) sunt asociați într-o societate comercială prin care se vizează antrenarea spionilor.

Este vorba despre HUMAN DEVELOPMENT TECHNOLOGIES, o firmă care are sediul la Institutul RoNeuro din cartierul Zorilor, afacerea medicului clujean derulată prin intermediul unei fundații. Pe rând, Ilie Botoș, a fost șeful Parchetului General, ministru de Interne și l-a scăpat printre degete pe celebrul Omar Hayssam. De asemenea, a fost acuzat de părtinire în Dosarul Petromidia, încercând să încline balanța în favoarea mogulului Dinu Patriciu, scrie Gazeta de Cluj.

"E o societate care nu funcționează. A fost inițiativa domnului general și a noastră într-un alt plan. E o chestiune de cercetare legate de performanța psihocognitivă a unor subiecți care trec printr-un anumit tip de antrenament. Ține mai mult de o zonă, să spun, de training. Se pot face evaluări din punct de vedere militar, a performanțelor asupra condiției fizice omenești, etc. Lucruri foarte interesante. E un program amplu, care necesită ajustări. Eu mă ocup strict de partea științifică, eventual de viitoarele evaluări. Ideea era ca tânărul Rus să se ocupe de partea de IT, de nimic altceva. Datorită complexității lucrurilor, nu s-a validat nimic deocamdată. Dacă doriți putem stabili o întâlnire să discutăm. Sunt niște lucruri care, din punct de vedere științific, ar putea fi foarte interesante, mi-au atras atenția și se poate construi în timp. Dar durează ani și ani de zile!", explică medicul Mureșanu.

loading...
PUTETI CITI SI...