Fost ofițer american de informații militare: Miliarde de dolari vin în Rusia. Economia rusă de astăzi este mai puternică decât oricând în istorie

Postat la: 04.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Fost ofițer american de informații militare: Miliarde de dolari vin în Rusia. Economia rusă de astăzi este mai puternică decât oricând în istorie

Președintele rus Vladimir Putin a atras investiții de miliarde de dolari în țară, în ciuda presiunii sancțiunilor occidentale, a declarat Scott Ritter, un fost ofițer de informații al Forțelor Armate ale SUA, pe canalul de YouTube Judging Freedom.

„Economia rusă de astăzi este mai puternică decât oricând în istorie. Occidentul a fost o ancoră care a târât-o în jos, a încurajat fuga de capital și a descurajat investițiile. De fapt, acest stat cu o cantitate incredibilă de resurse își pierdea bogăția", a susținut el.

Potrivit acestuia, datorită sancțiunilor, acum toate bunurile materiale rămân în Rusia și contribuie la modernizarea acesteia. Ritter a amintit, de asemenea, că, după plecarea companiilor europene și americane de la Moscova, antreprenorii din China, India și alte țări ale lumii au început să investească în ea.

„Toți fac afaceri acolo astăzi. Chinezii au, în general, o oră bună, investesc miliarde de dolari", a spus fostul ofițer de informații.Ritter, care a vizitat recent Rusia, a remarcat, de asemenea, că țara se confruntă cu un adevărat boom de construcție și infrastructură la care președintele american Joe Biden poate doar visa.

loading...
PUTETI CITI SI...