Forumul de la Davos declară că oamenii care doresc să trăiască trebuie să devină baterii pentru Inteligenta Artificială!

Postat la: 12.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Forumul de la Davos declară că oamenii care doresc să trăiască trebuie să devină baterii pentru Inteligenta Artificială!

În ciuda a ceea ce încearcă să ne convingă mass-media, Forumul Economic Mondial nu încearcă să repare lumea pentru omenire. Ei încearcă să rezolve lucrurile pentru o minoritate minusculă a populației lumii. De exemplu, știați că Bill Gates, consilierul WEF, deține un brevet cu o tehnologie care folosește oamenii pentru a exploata energia?

Dacă acest lucru nu era suficient de îngrijorător, Gates deține un al doilea brevet care îi oferă "drepturi exclusive" de a "informatiza" corpul uman. Aceasta nu este o glumă. Gates a solicitat - și i s-a acordat - un brevet care îi conferă drepturi exclusive asupra corpului tău. Asistăm la progrese rapide în domeniul inteligenței artificiale, sau AI, mulți experți în tehnologie prezicând că 2023 va fi anul în care progresele în învățarea mașinilor vor deveni exponențiale. În timp ce viitorul este imposibil de prezis, este de așteptat ca multe, dacă nu chiar majoritatea ocupațiilor tradiționale să devină redundante din cauza AI.

Conceptul unei rase umane redundante este o temă pe care Forumul Economic Mondial o promovează de zeci de ani. Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că aceștia sunt profund entuziasmați de creșterea explozivă a IA și au început să promoveze ideea că oamenii vor fi supuși mașinilor. Potrivit FEM, atunci când tehnologia 6G va fi în cele din urmă implementată pentru a înlocui 5G, oamenii "redundanți și inutili" ar trebui să fie utilizați ca sursă de energie pentru a alimenta computerele și mașinile AI, scrie Planet Today.

Science Daily explică: "Una dintre cele mai promițătoare descoperiri în domeniul telecomunicațiilor 6G este posibilitatea de comunicare prin lumină vizibilă (VLC), care este ca o versiune fără fir a fibrei optice, folosind flash-uri de lumină pentru a transmite informații. Acum, o echipă a anunțat că a inventat un mod inovator și cu costuri reduse de a recolta energia reziduală din VLC, folosind corpul uman ca antenă. Această energie reziduală poate fi reciclată pentru a alimenta o serie de dispozitive portabile sau chiar, poate, dispozitive electronice mai mari."

În esență, oamenii ar servi drept antene pentru ca energia "irosită" să fie direcționată către mașini inteligente artificial. Forumul Economic Mondial a găsit în sfârșit o utilizare pentru oamenii pe care îi consideră "inutili" și "redundanți". Dacă oamenii vor să continue să trăiască, potrivit FEM, vor trebui să devină sclavii producători de energie ai elitei tehnocrate și ai inteligenței lor artificiale. Consilierul principal al FEM, Yuval Noah Harari, și-a promovat noua sa carte, iar în timpul unui interviu recent a recunoscut ceea ce mulți oameni bănuiau de mult timp.

Potrivit lui Harari, care este mâna dreaptă a lui Klaus Schwab, marea întrebare politică a secolului XXI este "Pentru ce avem nevoie de atât de mulți oameni?". El a mai spus că așa-numiții "oameni obișnuiți" au dreptate să se teamă de un viitor în care vor fi "concediați". Astfel de temeri sunt justificate, potrivit lui Harari, care a vorbit în numele elitelor și a confirmat: "Pur și simplu nu avem nevoie de marea majoritate dintre voi". Remarcile profund tulburătoare ale lui Harari servesc drept cel mai puternic avertisment de până acum că WEF-ul lui Klaus Schwab intenționează să depopuleze lumea.

Dorința elitelor de a depopula radical lumea este un secret deschis pe coridoarele puterii de la Davos. Ei se simt atât de confortabil cu ideea de crimă în masă și de înrobire încât pot râde de ea în fața noastră. Aceste comentarii de la Davos sunt profund îngrijorătoare, deoarece, atunci când sunt puse în context cu comentariile altor consilieri și afiliați ai WEF, precum Bill Gates, devine clar că aceștia au în vedere înrobirea și depopularea. Partea cea mai înfricoșătoare din toate acestea este că nici măcar nu mai încearcă să își ascundă planurile. Harari a lăsat să se întrevadă chiar și planurile elitelor de a-i înrobi pe cei care vor supraviețui marii depopulări.

Imperiul Roman avea pâine și circ. Eroul lui Klaus Schwab, Karl Marx, a spus că religia este opiul poporului. Dar elita de astăzi a găsit o formulă mortală pentru a menține fericită clasa de jos permanentă. Jocuri video și droguri. Nu faceți nicio greșeală, elita globală vă vrea înrobiți. Iar primul pas în acest proces este să vă drogheze și să vă lase în stare de stupoare. Realizatorii filmului Idiocracy au avut dreptate - încă din 2006. Un film de comedie, desigur. Dar, așa cum spunea Regele Lear al lui Shakespeare, "în glumă există adevăr". Elita globală a îndobitocit masele de zeci de ani. Programul de învățământ Common Core, creat de Bill Gates și Barack Obama, este exemplul perfect.

La treisprezece ani după ce administrația Obama a început să forțeze școlile din întreaga țară să adopte Common Core, elevii înregistrează acum rezultate mai mici decât se credea că este posibil, cu scăderi uluitoare ale scorurilor medii la matematică și citire. De ani de zile, profesorii au prezentat rezultate care demonstrează că metoda de predare controversată este un eșec și este semnificativ mai puțin eficientă decât metodele tradiționale de predare. Acum, un nou studiu internațional realizat de Pioneer Institute le dă dreptate. Publicat la sfârșitul lunii aprilie, studiul relevă scăderi uriașe ale notelor la matematică și citire de când Common Core a fost adoptat integral în 2013. Aceasta după decenii de creștere constantă în ambele categorii.

Între timp, lumea occidentală este inundată de droguri, atât farmaceutice, cât și ilicite. Răspunsul la pandemia Covid dovedește că guvernul a fost capturat de Big Pharma. Și este un secret deschis că mass-media mainstream este controlată de CIA și de cheltuielile de publicitate ale Big Pharma. Ca și cum rolul Big Pharma în societatea noastră nu ar fi fost suficient de rău, străzile noastre sunt inundate și de droguri ilicite și, în loc să ia măsuri împotriva otrăvii, propriile noastre agenții cu trei litere sunt cel puțin parțial responsabile pentru epidemie. Acum avem metamfetamină, fentanil și alte opioide care fac ravagii în societatea noastră, distrugând ființe umane, ținându-le în genunchi.

loading...
PUTETI CITI SI...