Fortăreața de lux a lui Mugur Isărescu este păzită cu maximă atenție. Unde locuiește longevivul guvernator al BNR

Postat la: 23.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Fortăreața de lux a lui Mugur Isărescu este păzită cu maximă atenție. Unde locuiește longevivul guvernator al BNR

Mugur Isărescu este de peste trei decenii guvernatorul Băncii Naționale a României, devenind astfel unul dintre cei mai influenți oameni din țara noastră. Cum banii nu sunt o problemă pentru el, Isărescu locuiește de mulți ani într-o vilă impunătoare aflată în vecinătatea Capitalei. Proprietatea este păzită cu strictețe, câțiva câini ciobănești asigurând liniștea familiei guvernatorului.

De peste 30 de ani, Mugur Isărescu deține funcția de guvernator al Băncii Naționale a României. Acest post extrem de important i-a asigurat venituri mari de-a lungul anilor, Isărescu reușind să adune o avere impresionantă. Guvernatorul nu s-a uitat la bani și a cumpărat în urmă cu mulți ani un domeniu uriaș în vecinătatea orașului București.

Mugur Isărescu are un domeniu de vis situat în Siliștea Snagovului, în apropiere de Capitală, care se întinde pe o suprafață de 14.610 metri pătrați. Pe proprietatea guvernatorului BNR, care se află la marginea pădurii și are ieșire spre lac, se află o livadă uriașă de pomi fructiferi. Aceasta înconjoară o vilă somptuoasă, dar și o casă care adăpostește o stație de refrigerare a fructelor culese de pe domeniu.

Pe domeniul lui Mugur Isărescu au fost construite strategic mai multe foișoare, unele fiind situate chiar lângă apa, în timp ce altele sunt în mijlocul livezilor de meri, caiși și pruni. In clădirea de la intrarea pe domeniu se află unul dintre sediile societății care produce vinurile Casei Isărescu. Tot aici este și stația de refrigerare a fructelor.

În plus, Mugur Isărescu și-a construit și un teren de tenis, el fiind un împătimit admirator al acestui sport. În serile calde vară, guvernatorul joacă aici tenis împreună cu prietenii săi.

Vila luxoasă în care locuiește guvernatorul alături de familia sa se află chiar lângă apă, oferind o priveliște de vis. Casa are etaj și mansardă, camerele fiind decorate într-un stil clasic. Nici la capitolul securitate, domeniul lui Mugur Isărescu nu stă deloc rău. Mai mulți câini de vânătoare dar și câțiva câini ciobănești asigură siguranța familiei Isărescu, aceștia declanșând un adevărat vacarm în momentul în care cineva se apropie de proprietate.

În afara activității sale de la Banca Națională a României, Mugur Isărescu și-a deschis propria afacere. Fiind născut la Drăgășani, o zonă viticolă importantă a țării, guvernatorul a decis să-și facă propria casă de vinuri. Așa a apărut Casa Isărescu, o afacere ce se bucură de succes, vinurile produse de compania lui Mugur Isărescu fiind apreciate și la nivel internațional.

loading...
PUTETI CITI SI...